Descarrega't la Guia Turística

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament des Migjorn, us presentam la nova edició de la Guia Turística del nostre municipi “Descobreix Es Migjorn Gran”.

S'ha treballat a partir de la Guia editada l'any 2001, actualitzant tota la informació, donant un format més modern i atractiu i incorporant nous capítols d'interès pel turista que visita el nostre poble.

S'ha inclòs també informació de les diferents activitats que es poden fer as Migjorn, tan a l'estiu com a l'hivern, així com una àmplia referència als serveis, on dormir, menjar, comprar, etc... tan al nucli urbà com a la urbanització de Sant Tomàs.

Així mateix, s'han definit 6 rutes turístiques/culturals/saludables, de diferent nivell de dificultat, i amb la definició dels seus punts d'interès localitzats sobre un mapa.

Esperem que us agradi i que us pugui ser útil


Descarrega't la Guia Turística (81,2 MB)
 

Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS