Salutació de la Batlessa                                  

 

Es Migjorn Gran, poble de casetes blanques, gent tranquil·la i acollidora. Gent de costums i arrelada a les seves tradicions, orgullosa de la seva terra, de la seva cultura, del seu poble i de tot el que és nostre. 

Som el municipi més jove de Menorca, just acabem de celebrar els primers 30 anys.

Un municipi jove però amb moltes arrels, molta historia i cultura. Un municipi jove amb ganes d’aprendre i d’aconseguir sempre el millor per ell. 

Tu que visites la nostra pàgina web, perque vols conèixer el nostre poble, perque cerques un lloc on viure, per curiositat, pels motius que siguin, a n’aquesta pàgina web hi trobaràs moltes imatges, fotos que ben segur t’enamoraran, però et vull convidar a venir, vine a visitar-nos, vine a caminar pels nostres carrers, vine a mesclar-te amb els nostres vesins, a seure al bar i fer un cafè, a refrescar-te a una terrassa de Sant Tomàs, la nostra urbanització, vine i descobreix els nostres indrets, els nostres paratges i paisatges, les nostres platges, els barrancs, la nostra terra.

Gaudeix d’un poble amb encant on segur que t’hi sentiràs com a casa.

Vine que seràs molt benvingut !


Antonia Camps Florit

Batlessa des Migjorn Gran 

Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS