PresentacióBENVINGUTS AL NOSTRE MUNICIPI
Aquesta secció té com a finalitat oferir una sèrie de pautes i pistes que vos aproximaran a la realitat del nostre municipi. No conté una informació extensa, però sí rigorosa, que posa a disposició de qui ens visita un recull de possibilitats a l'abast de tothom. Tot i el fet que les propostes són diverses, la natura, la tranquil·litat i la qualitat en els serveis són tres de les característiques que més ens defineixen i ens identifiquen.

El nostre terme municipal, situat al bell mig del sud de Menorca, comprèn el nucli urbà d'Es Migjorn Gran, la urbanització de Sant Tomàs i les platges de Trebalúger, Cala Fustam, Cala Escorxada, Binigaus, Sant Adeodat, Sant Tomàs i Atalis. La seva situació geogràfica, entre barrancs, el converteixen en un indret únic, ple de natura, que ha sabut combinar el creixement econòmic amb la protecció del territori.
Les platges, la flora i fauna, les restes arqueològiques, les rutes naturals, l'arquitectura tradicional... tot un món per descobrir s'obre avui davant vostre.

 


Us desitgem una agradable estada! 

 


         
 


Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS