PlatgesLES PLATGES, EL NOSTRE PRINCIPAL ATRACTIU
El principal atractiu amb què compta el Municipi des Migjorn Gran són les seves platges i cales d'aigües blaves i transparents que ocupen uns 2.250 metres quadrats d'arena blanca.
 
L'àmplia oferta de platges des Migjorn Gran permet al visitant entrar en contacte directe amb la natura verge d'Atalis, Binigaus, Cala Escorxada, Cala Fustam i Trebalúger; i la comoditat i qualitat dels serveis de les platges urbanes de Sant Adeodat i Sant Tomàs.

D'entre les platges verges destaca la de Binigaus, pel seu fàcil accés des de la urbanització de Sant Tomàs. Es tracta d'un arenal de 900 metres, poc freqüentat, i en el qual la vegetació arriba fins a la platja. En alguns racons es practica el nudisme. La Platja d' Atalis és un petit arenalet d'uns 30 metres, situat just a l'inici de la Platja de Son Bou, al qual s'hi accedeix des de la platja de Sant Tomàs per un caminet costaner d'uns 1.250 metres.

Pel que fa a les platges urbanes, destaca la de Sant Tomàs, freqüentada pels turistes de la urbanització. Compta amb servei d'hamaques, parasols, velomars i salvament marítim. Amb una longitud de 500 metres i una amplada de 40 metres, és ideal per passar-hi el dia amb tota la família. Sant Adeodat, amb una longitud de 450 metres i una amplada de 15 metres, compta amb els mateixos serveis, però sol ser més freqüentada pels natius residents a Sant Tomàs i Es Migjorn Gran.

Quant a les platges verges de Cala Escorxada, Cala Fustam i Trebalúger només s'hi pot accedir per mar, ja que es troben al final d'una propietat privada i l'accés públic pel litoral és molt difícil. 

  

 


Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS