EsportsUNES VACANCES MÉS SALUDABLES

     

 

                          

    


A més de gaudir de la platja i de la natura, podreu també escollir entre una àmplia oferta d'instal·lacions i activitats esportives, públiques i privades, que us permetran passar unes vacances més saludables.

- ESPORT AS MIGJORN GRAN: les instal·lacions esportives des Migjorn Gran són totes de titularitat pública i es troben agrupades en una mateixa zona a la qual s'hi accedeix pel primer carrer a mà esquerra entrant al poble des de Sant Tomàs. Les instal·lacions existents són: un PAVELLÓ ESPORTIU, on es poden practicar nombrosos esports com bàsquet, futbol-7, bàdminton, voleibol, aeròbic, etc.; dues PISTES DE TENNIS, i un CAMP DE FUTBOL. Per a informació i reserves podeu trucar al 971 37 04 30.

- ESPORT A SANT TOMÀS: les ofertes i instal·lacions esportives de Sant Tomàs són totes de titularitat privada, encara que estan a disposició de tots els visitants. Aquestes són: dues PISTES DE TENNIS, situades al costat del Rt. Las Dunas, i que són també utilitzades per jugar a FUTBOL-7 (informació al 971 37 03 70), un PONI CLUB, a la part nord de la urbanització, (informació al 971 37 03 70) i un GIMNÀS, a l'Hotel Sant Tomàs (informació al 971 37 00 25). A més, també es poden llogar MOUNTAIN BIKES als Apartaments Mestral & Llebeig (informació al 971 37 03 70)

També es poden realitzar activitats amb KAYAK per a poder gaudir i accedir a les nostres excel·lents platges verges, podeu contactar amb l'empresa Sports&Kayak al telèfon 618720172.

 


Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS