Rutes per la Natura

 

 A continuació us oferim la possibilitat de gaudir del nostre municipi tot donant una passejada, caminant o amb bicicleta, per la natura.

Recordeu:
Cal remarcar que moltes de les rutes passen per camins de propietat privada en què, tot i estar permès l'accés, s'han de complir unes normes mínimes: seguir els camins i no desviar-se de les rutes, tancar les barreres, no molestar els animals de l'explotació, no fer aldarull, no entrar a cap edifici de les finques, no tirar fems i no saltar cap paret que no estigui expressament indicada a la ruta.

Recomancions generals:
Porteu bon calçat i prou aigua.
Recordeu que a l'estiu és important protegir-se be del sol. Eviteu l'exposició prollongada i directe en les horas d'insolació màxima, és a dir, entre les 11h i les 15h.
Per gaudir de les visites a les coves, recordeu a portar llenterna.

 

RUTA 1: ES MIGJORN - COVA DES COLOMS - COVA POLIDA (TANCADA TEMPORALMENT) - PLATJA DE BINIGAUS – ES MIGJORN
Tipus: Senderista.
Dificultat: Mitja.
Durada: Baixada, amb aturades a ses coves aprox. 2'30h - Pujada, aprox. 1'30h

Veure ruta  descarregar ruta

NOTA: No es pot accedir a l’interior de la cova excepte els mesos de novembre, maig, juny i juliol. No es permet l’entrada de persones a la cova com a mesura de conservació i recuperació per a l’espècie Myotis capaccinii (ratapinyada de peus grossos).  + INFO

RUTA 2: Pou Vell

Tipus: Senderista.
Dificultat: Baixa.
Durada: 30 - 40 min.

Veure ruta  descarregar ruta


RUTA 3: CAMÍ VELL DE SANTA CLARA

Tipus: Senderista.
Dificultat: Baja.
Durada: 30-40 min.

Veure ruta
 

 

 
 

Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS