Rutes per la NaturaRUTA: ES CAMÍ VELL I ES POU VELL

 
Tipus: Senderista.
Dificultat: Baixa.
Durada: 30-40 min.
Recomanacions:
Portar un calçat còmode, prou aigua i, especialment a l'estiu, protecció solar i capell. 

Descripció:
Ruta de forma circular (comença i acaba al mateix lloc) pels voltants del poble des Migjorn Gran.

Un bon lloc per començar aquesta ruta és l'aparcament des Cap de La Vila (a prop de l'inici de la carretera Me-20 Es Migjorn-Ferreries).  

 

Baixarem pel camí Vell fins arribar a l'antic rentador del poble (es Pou Vell). El podem visitar per dins.Seguirem els indicadors del camí Vell fins arribar a unes escales de pedra, que donen a una cruïlla amb la carretera de Ferreries que deixarem a la nostra esquerra. Entrarem per dins del camí, habilitat amb paret de misons de marès, per no entrar a la propietat privada.Seguirem pel camí delimitat, fins arribar a una altra cruïlla amb la carretera de Ferreries, que deixarem a l'esquerra i girarem cap a la dreta per seguir el camí entre parets seques. Seguirem aquest camí fins arribar a unes escales, pujarem fins arribar a la bifurcació amb el camí que dóna als pous d'aigua municipal, que deixarem a l'esquerra. Seguirem recte fins que trobem la carretera des Migjorn i girarem cap a la dreta pel camí de la Figuerenya (un camí de terra) que ens portarà fins al poble (carrer Major). 

Baixarem recte cap al carrer Major i molt prest trobarem l'Església de Sant Cristòfol i l'Ajuntament al Pla de l'església. Seguirem baixant pel carrer Major i finalment tornarem al punt de partida, al Cap de La Vila.
 

   

 

 

 

 
 
Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS