Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
  Nova Edició de Guies Turístiques i senyalització de Rutes Senderistes La regidoria de Turisme va presentar el passat mes de novembre una sol·licitud de subvenció en espècie per a dur a terme dos projectes de promoció turística
1.- "Descubre Es Migjorn Gran y Sant Tomàs" fa referència a la Guia Turística
2.- "Actualización de la señalizacion de las rutas senderistas del municipio"

(Entra a la notícia per disposar de més informació)
 

Nova Edició de Guies Turístiques i senyalització de Rutes Senderistes

La regidoria de Turisme va presentar el passat mes de novembre una sol·licitud de subvenció en espècie per a dur a terme dos projectes de promoció turística. Aquesta subvenció atorgada per l’Agència de Turisme de les Illes Balears, ha estat aprovada i en aquests moments s’està fent feina en els dos projectes.
El primer “Descubre Es Migjorn Gran i Sant Tomàs” fa referència a la Guia Turística elaborada per l’Equip de Govern l’any passat (on es van actualitzar continguts i informacions de la darrera Guia del municipi elaborada el 2001). Es farà una revisió de continguts de la Guia i de la traducció en anglès, alguns canvis d’imatge i s'imprimiran 10.000 còpies per repartir pel municipi i la urbanització de Sant Tomàs.

El segon projecte “Actualización de la señalización de las rutas senderistas del municipio des Migjorn Gran”, consisteix en fer una revisió integral de la cartellera de dues rutes senderistes del municipi, millorant la informació, augmentant els idiomes i restaurant la cartellera en mal estat.

Una de les rutes, Cova de Coloms-Binigaus, es va senyalitzar el 2013 gràcies a una subvenció de Leader. La cartellera ara està en mol mal estat, hi ha informació que s'ha de modificar i és necessari traduir alguns cartells a l'anglès.

La segona, Camí Vell i Pou Vell, es senyalitzarà millor amb cartells descriptius dels elements d'interès que ens trobam a la ruta i es milloraran els cartells ja existents de direcció.

Per a més informació, contactar amb es Batle Sr. Pere Moll al mail alcaldia@ajmigjorngran.org.

 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS