Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Millores en les infraestructures esportives municipals

Des de la regidoria d'Esports, l'any passat, es va fer un estudi tècnic de les principals deficiències en les infraestructures municipals dedicades a l'esport; bàsicament camp de futbol i poliesportiu.

L'Ajuntament considera important el manteniment de tots els edificis municipals i s'està treballant per millorar els seus aspectes, es per açò que s'ha deixat una partida al pressupost anualment, per tal de poder anar solventant les possibles deficiències infraestructurals que es puguin trobar

Enguany, s'està treballant en dos projectes bàsics, que s'han considerat més urgents:

1. La millora de la coberta del poliesportiu per evitar els problemes de les goteres que hi ha hagut els darrers anys. Es restituirà tota la coberta amb un material adequat i avalat per informes tècnics, el que suposarà una inversió aproximada de 50.000 € prevista al pressupost del 2016.

2. La regularització de les llicències d'activitats dels edificis municipals. En aquest sentit, obtindrem una ajuda aproximada de 10.000 € del Pla d'Equipaments Esportius del Consell Insular, i es faran les millores necessàries, amb finançament propi al camp de futbol (millores elèctriques i de les grades), per poder cumplir amb la llicència d'activitats i així poder obtenir la llicència d'obertura per fer-hi principalment dues activitats: l'esportiva (futbol, rugby,etc..) i la cultural (concerts, etc...).

Per a més informació us podeu adreçar al Regidor d'Esports Sr. José Triay mitjançant el mail: jtriay@ajmigjorngran.org

 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS