Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
  INFORMACIÓ PER FORMAR PART COM A VENEDOR DEL MERCAT "DIMARTS AS MIGJORN 2016" Termini d'inscripció del 2 al 27 de maig, ambdós inclosos.
(Entri a la notícia per tenir més informació)
 

INFORMACIÓ PER FORMAR PART COM A VENEDOR DEL MERCAT "DIMARTS AS MIGJORN 2016"

INFORMACIÓ PER FORMAR PART COM A VENEDOR DEL MERCAT El termini d’inscripció és del 2 al 27 de maig, ambdós inclosos.

Documents a presentar:
- Sol·licitud d’inscripció (pot descarregar el model més avall)
- Declaració responsable (pot descarregar el model més avall)
- Fotocòpia DNI o passaport
- Fotografia mida carnet de la persona o persones que atendran la parada
- Fotografies dels productes (es recomana enviar-les per mail)
- Fotocòpia de la carta d’artesà (en cas que el tengui). NO S’ACCEPTA COM A ARTESÀ LA SOL·LICITUD DE TRAMITACIÓ.
- Si es té, certificat d’estar donant d’alta com autònom.

Tota la documentació s'enviarà per mail a: mercatmigjorn2014@gmail.com o presencialment al Casal de Joves (C/ de s’era, 34) els DIMARTS de 17:00 a 19:30, els DIMECRES de 9:00 a 13:00 i/o els DIJOUS de 9:00 a 11:30
Al Casal de Joves no es faran fotocòpies ni impressions, heu de dur tots els documents degudament emplenats. Telèfon Casal de joves: 971379619

Dilluns 6 de juny es publicarà el llistat de les persones seleccionades i el llistat de les persones que queden en reserva.

La selecció entre totes les sol·licituds es fa tenint en compte de qualitat i varietat dels productes, així com també es valorarà que estigui donant d’alta com autònom i que es facin demostracions d’elaboració dels productes durant el mercat.
El dimarts 14 de juny es farà una reunió informativa per a tots els venedors i es realitzarà el sorteig per a la designació dels llocs des d’on comença la rotació (els venedors van rotant setmanalment).
El mercat comença el dimarts 28 de juny fins el 20 de setembre, tots els dimarts menys l’1 d’agost (total: 12 dimarts de mercat). Els preus varien en funció dels carrers on s’ubica cada venedor.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS