Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

INFORMACIÓ SOBRE LA NOTÍCIA DE LA POSSIBILITAT DE REAGRUPAR CURSOS AL CEIP FRANCESC D'ALBRANCA

Arrel de la notícia apareguda als diaris avui, divendres 29 d'abril, informant de les retallades que el Govern vol fer al Col·legi Públic Francesc d'Albranca, volem informar el que en aquests moments sabem i les mesures adoptades per poder clarificar aquest fet.

La setmana passada, vam rebre la noticia, per part de la directora de l'escola, de les mesures que s'estaven estudiant aplicar de cara al curs que ve a les aules (reagrupació de cursos i, per tant menys mestres a l'escola).

Des de l'Ajuntament, ens vam posar en contacte amb el Conseller d'Educació perquè ens donés les explicacions oportunes, a l'hora que vam expressar tan al Claustre de Professors com al Consell Escolar, la nostra intenció d'estar al costat de l'Escola amb les al·llegacions oportunes. Des del Govern, ens van informar que no adoptarien mesures unilaterals, que no hi havia res decidit i que les decisions es prendrien després de xerrar amb els centres i en coordinació amb Inspecció i la Delegació Territorial. Aixi mateix, ens van informar que no estava prevista una retallada global de professorat, sinó ben al contrari, un increment.

En aquest sentit, aquesta setmana hem firmat un manifest juntament amb la comunitat educativa (AMPA, Claustre de Professors i Consell Escolar), on s'expliquen les al·legacions que es fan a aquesta proposta, que tots creim que seria perjudicial per la continuïtat i enfortiment del Projecte Educatiu del Centre.

Així mateix, la setmana que ve (dimarts 3 de maig) està prevista una reunió amb el Conseller d'Educació i el Director General del Govern Balear on assistiran la directora de l'escola, un representant del Consell Escolar i el Batle. En aquesta reunió s'intentarà que es rectifiqui aquesta postura per part de la Conselleria d'Educació del Govern Balear.

Per a més informació, contactar amb la Regidora d'Educació Sra. Raquel Allès al mail ralles@ajmigjorngran.org.

 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS