Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Serveis Públics bàsics. Pavimentació de vies públiques

Des de l'àrea de serveis públics bàsics i urbanisme, aquesta setmana s'ha encarregat un estudi bàsic de les pluvials dels carrers del nostre poble per tal de començar a fer feina en aquest aspecte.

Així mateix, l'any passat es va fer un estudi dels carrers que es troben en més mal estat per tal de veure quins són els trams més prioritaris a l'hora de començar a fer feina.

El compromís de l'Equip de Govern és pressupostar anualment una partida al pressupost per anar solucionant el problema que tenim actualment. Les pluvials i el clavegueram estan juntes (perquè així es va recomanar en el seu moment), i l'estació de bombeig de la carretera de Sant Tomàs no dona abast quan plou molt.

Feim feina, per tant per:

1. Aconseguir que des de Recursos Hídrics del Govern Balear ens redactin el projecte de trasllat de l'estació de bombeig fora de la nau municipal (on està ubicada ara). El seu compromís és redactar-ho enguany i intentarem que l'execució es fagi dins el 2017.
2. Anar fent feina amb recursos municipals per solucionar el problema dels carrers i anar separant pluvials de clavegueram, alhora que millorant l'asfalt i dotant els carrers de les infraestructures més modernes que en un futur faran falta (fibra òptica, gas natural, etc..).

Al pressupost 2016, vam deixar una partida per aquest concepte, que esperam ampliar i començar a fer feina així com ens indiquin els informes tècnics corresponents.

Per a més informació contactar amb la Redidora d'Urbanisme Sra. Mar Ameller al mail mameller@ajmigjorngran.org.

 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS