Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Informació sobre les reunions mantingudes aquesta setmana pel Batle a Mallorca

Informació sobre les reunions mantingudes aquesta setmana pel Batle a Mallorca El passat dimarts dia 3 de Maig, el Batle es desplaçà a Mallorca per assistir a dues reunions importants pel futur del nostre municipi.

La primera, va tenir lloc a ABAQUA (Agència Balear de l'Aigua i Qualitat Ambiental, entitat pública depenent de la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear), on el va rebre Toni Garcias, director executiu de l'entitat. Es va informar al Batle que ja s'ha aprovat pel Consell d'Administració la redacció del Conveni amb l'Ajuntament des Migjorn Gran per l'execució del projecte de l'estació de bombeig de la carretera de Sant Tomàs, que s'ha de canviar de lloc i treure de la nau municipal per resoldre els problemes que tenim actualment a la carretera quan plou molt. En breu rebrem aquest Conveni per a la seva signatura. Així mateix, el Batle va aprofitar per xerrar amb el Conseller de Medi Ambient, Sr. Vicenç Vidal, per demanar-li que posi una partida al pressupost 2017 per poder executar aquesta obra.

La segona, va tenir lloc al Parlament, on el Batle va acompanyar a la directora de l'Escola Pública Francesc d'Albranca i al representant dels pares del Consell Escolar, a la reunió amb el Conseller d'Educació Martí March, per expressar el rebuig a la proposta des de la Conselleria d'unificar tres aules a l'escola de cara al proper curs escolar. Les al.legacions que es van fer des de l'escola, amb el suport de tota la comunitat educativa, sembla ser que podran ser ateses i acceptades, i el més probable és que no hi hagi cap canvi a la nostra Escola, per poder seguir amb el Pla Educatiu de Centre amb els recursos actuals.

Per a més informació, contactar amb el Batle, Sr. Pere Moll al mail alcaldia@ajmigjorngran.org.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS