Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Negociacions per la possible obertura del Camí de Binigaus

Negociacions per la possible obertura del Camí de Binigaus El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran negocien amb la propietat l’obertura del camí de Binigaus. La institució insular va demanar a l’advocat Josep Masot un estudi sobre la titularitat d’aquest camí al seu pas per la finca de Binigaus Nou, informe que conclou que queda acreditada la titularitat pública d’aquest tram. A partir d’aquest moment, Consell Insular de Menorca i Ajuntament des Migjorn Gran van iniciar converses amb la propietat per tal de poder assegurar l’accés públic del camí.

La principal diferència es troba en la titularitat pública del tram final que arriba a la platja, que la institució insular considera pública, una visió que no comparteix la propietat. Tanmateix, cal destacar la cordialitat i el clima constructiu per ambdues parts per tal de poder arribar a un acord, per açò el Consell Insular de Menorca i consistori continuen amb la via oberta del diàleg. De fet, el passat divendres va tenir lloc a l’Ajuntament des Migjorn Gran una reunió amb la propietat.

Cal recordar que l’equip de govern du a terme, conjuntament amb tots els municipis de l’illa, l’inventari de tots els camins públics de Menorca amb la voluntat d’aconseguir d’una banda una base de dades completa i accessible a tota la ciutadania i d’altra poder garantir l’ús de tots els camins que siguin públics o disposin de dret de pas.

Per a més informació, contactar amb el Sr. Batle Pere Moll al mail alcaldia@ajmigjorngran.org.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS