Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Sol·licitud d'ampliació horari oficina de Correus

Sol·licitud d'ampliació horari oficina de Correus Una vegada més, per part de l'Equip de Govern, ens hem dirigit per escrit a la Prefectura Provincial de Correus a les Illes Balears per queixar-nos, en nom de tot el poble, de les reduccions en l'horari d'atenció al públic de l'Oficina de Correus des Migjorn Gran.

L'agost del 2011, quan l'horari era de 9:00 h a 11:00 h ja demanàvem una ampliació d'aquest horari, ja que tot el poble el considerava insuficient, i així ho vam expressar a un escrit dirigit a aquesta entitat. La nostra petició no va ser atesa, i és més, van reduïr l'horari una hora i a més van excloure del servei de repartiment la urbanització de Sant Tomàs, el que va motivar que l'agost del 2013 ens tornésim a queixar davant el poc servei que oferia Correus al nostre municipi.

Creim que el servei és insuficient i exigim per tant, que per part de Correus es rectifiqui i aconseguim un horari digne i una millora del servei al nostre poble, i esperem que s'atengui la nostra petició.

Per a més informació, contactar amb el Sr. Batle Pere Moll al mail alcaldia@ajmigjorngran.org.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS