Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Signatura del conveni amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes des Migjorn Gran

Signatura del conveni amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes des Migjorn Gran El passat 18 de maig es va firmar el Conveni de Cooperació entre l'AMPA (Associació de pares i mares d'alumnes del Col.legi Públic Francesc d'Albranca i Escoleta Infantil Xibit) i l'Ajuntament des Migjorn Gran.

Aquest Conveni suposa una subvenció màxima de 2.200 € a l'AMPA per a la organització de les activitats complementàries extraescolars dels alumnes.

L'Ajuntament d'aquesta manera recolza la gran labor d'aquesta Associació que dóna suport als seus membres (pares, mares, professors i alumnes) i col.labora en les activitats educatives dels dos centres i coopera amb el Consell Escolar en l'elaboració de directrius per a la programació d'activitats complementàries, extraescolars o de servei, i dóna suport econòmic a les mateixes.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS