Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Regularització dels estacionaments a l'Av. Binicudrell

Regularització dels estacionaments a l'Av. Binicudrell El passat dia 26 de maig, l'Equip de Govern de l'Ajuntament des Migjorn Gran convocà una reunió informativa sobre la regularització dels estacionaments a l'Avinguda Binicudrell. Aquesta reordenació ve motivada pels problemes de seguretat vial que hi ha a aquesta Avinguda i amb la recomanació a partir d'uns informes tant de la Policia Local com d'Astrame (Associació de Transportistes de Menorca).

Van assistir unes 25 persones, la majoria residents a aquesta Avinguda, i es van poder escoltar totes les opinions i suggeriments per part dels veïns/veïnes. En general, les opinions van ser totes de satisfacció per la necessitat de fer alguna actuació per a garantir la seguretat en aquesta zona.

Actualment, es pot aparcar als dos costats de l'Avinguda, provocant en moltes ocasions (sobretot quan circulen camions i autocars), embossos i invasions dels vehicles al carril contrari.

La proposta de l'Equip de Govern és eliminar els aparcaments d'un costat (el costat esquerre anant cap a Ferreries) , i a la vegada fer un nou pàrquing on tindran cabuda entre 20 i 25 cotxes, a uns solars de propietat privada, prèvia firma d'un Conveni amb l'Ajuntament per a 10 anys prorrogables. Cal remarcar que al costat on s'eliminen les places de pàrquing es deixarà la zona de càrrega i descàrrega annexa a la Cooperativa San Crispin, per tal que els transportistes puguin dur mercaderia i els clients puguin carregar les compres.

El batle va explicar idò que a final d'aquest mes ja es començarà a repintar l'Avinguda d'acord amb la nova reordenació d'aparcaments i es farà també una actuació per evitar l'excés de velocitat amb ressalts a diferents zones del carrer. I, possiblement abans d'acabar l'estiu ja es pugui també tenir llest el nou pàrquing, prèvia elaboració del projecte d'execució per part dels serveis tècnics de l'Ajuntament. Així mateix va voler agrair públicament als propietaris dels solars, que han tingut molt bona predisposició a arribar a un acord per a poder fer el nou pàrquing.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS