Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Consell Insular de Menorca cedeix un vehicle que l'Ajuntament destinarà a la Brigada Municipal

El Consell Insular de Menorca cedeix un vehicle que l'Ajuntament destinarà a la Brigada Municipal El passat desembre de 2015, va finalitzar el contracte de gestió del servei de neteja de platges, els seus accesos i entorn, signat pel Consell Insular i tots els Ajuntaments de Menorca amb l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, S.A.

L'esmentat contracte preveia que la maquinària aportada pel contractista revertiria, un cop finalitzat , a titularitat de l'Administració Pública (en aquest cas Consell Insular i Ajuntaments).

Atès que el servei de neteja de platges és de caràcter insular i tots els Ajuntaments han manifestat la voluntat que els vehicles siguin distribuïts a les diferents Entitats Locals, el Consell ha assignat sis dels vuit vehicles als diferents municipis, adquirint així el nostre Ajuntament una Nissan Pick Up de doble cabina, que utilitzarà la brigada municipal per a la seva tasca.

Per a més informació, contactar amb el Sr. Batle al mail alcaldia@ajmigjorngran.org.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS