Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

SIGNATURA DEL CONVENI AMB L'A.C.E.M. (Associació de Comerciants des Migjorn Gran)

SIGNATURA DEL CONVENI AMB L'A.C.E.M. (Associació de Comerciants des Migjorn Gran) Avui matí (dimarts 7 de juny) s'ha firmat el Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament des Migjorn Gran i l'Associació de Comerciants del municipi (en representació la Sra. Marga Camps com a Presidenta de l'ACEM).

Aquest Conveni suposa una subvenció a l'Associació màxima de 5.400 €.

L'ACEM, a part de representar i defensar els drets de tots els comerços associats, es compromet cada any a realitzar diferents activitats d'animació comercial al nucli urbà des Migjorn Gran:

Fires temporals de caràcter artesà (Dimarts as Migjorn, etc..).
Realització de la Campanya de Nadal.

L'Ajuntament d'aquesta manera recolza aquesta Associació, i reconeix el seu important paper en l'assoliment de l'objectiu comú d'impulsar l'activitat econòmica al municipi.

Per a més informació, contactar amb la Regidora de Promoció Econòmica Sra. Mar Ameller al mail mameller@ajmigjorngran.org.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS