Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Concurs de fotografia Festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes 2016

Concurs de fotografia Festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes 2016 T'agradaria veure la teva foto com a portada o contraportada del programa de Festes d'enguay ?? Participar és molt fàcil i enguany té premi !!
La foto guanyadora serà la portada del Programa de Festes d'aquest any i l'autor/autora serà premiat amb un sopar per a dues persones al Restaurant S'engolidor.
La foto finalista serà la contraportada del programa i l'autor/autora serà premiat amb un joc de taula del Camí de Cavalls.

Envia les teves fotografies, (format 29x21) relacionades amb les Festes de Sant Cristòfol de Ses Corregudes, (màxim 4) a les oficines de l’Ajuntament.
Tens dues opcions per a enviar-ho:

1)Presencialment a l’Ajuntament:
* Dipositant les fotos dins un sobre (A). A la part posterior de la fotografia s’ha de reflectir el nom de lema amb el qual es concursa. El mateix lema s’escriurà a l’exterior del sobre (A).
Dins un segon sobre (B) que també durà el lema, s’hi introduiran les dades personal del participant:
nom i llinatges, adreça i telèfon.

2)Telemàticament:
Entra a la pàgina web de l’Ajuntament: www.ajmigjorngran.org clica a l’apartat “Consultes online”, emplena totes les dades sol·licitades (a l’apartat tema escriu: “Portada i Contraportada programa de Festes 2016” i a la Descripció escriu el lema amb el que vols concursar ), no t’oblidis pujar les fotos !

Un jurat format per la regidoria de cultura o membre amb qui delegui, un membre de l’Associació Amics de l’art i un fotògraf professional, esculliran d’entre totes les fotos rebudes la que serà portada i contraportada al Programa de Festes.

El darrer dia per a rebre les fotografies és divendres 8 de juliol de 2016
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS