Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Millores en el disseny de la Web de l'Ajuntament

Aquest dilluns s'ha publicat la nova web de l'Ajuntament des Migjorn Gran (www.ajmigjorngran.org) una feina feta conjuntament per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament i SILME (Servei Informàtic Local de Menorca).

S'han volgut fer canvis en el disseny per a oferir una imatge renovada, més moderna i funcional. I també preparada per a visualitzar-se des de qualsevol dispositiu mòbil, de manera que la pàgina s'ajusta al dispositiu en què es visualitza en cada moment ( Responsive Design).

Els apartats de Destacats i Agenda s'han ampliat i millorat perquè tenguin més accessibilitat i qualsevol persona trobi la informació que cerca de manera més àgil.

S'ha donat també més importància a la Participació Ciutadana fent més accessibles les opcions de Consultes en línia i l'aplicació d'Incidències Urbanes (permetent així una interacció més fluida entre Ajuntament i Ciutadans).A més s'ha afegit el Portal de Transparència des d'on qualsevol ciutadà pot consultar tota la informació exigida per a la Llei de Transparència.

A partir d'ara, s'aniran fent els canvis oportuns de contingut i s'anirà millorant la pàgina per fer-la més útil per als ciutadans.

Pròximament es posarà en marxa també l'apartat de Streaming, des d'on es podran veure les sessions dels Plens en directe.

 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS