Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
  Conveni de cooperació entre l'Ajuntament des Migjorn Gran i el Grup folklòric des Migjorn Gran i Banda de cornetes i tambors Amb aquest Conveni, d'import màxim de 2000€, l'Ajuntament col.labora amb les activitats d'aquestes entitats culturals i manifesta la seva voluntat de fer una feina conjunta i coordinada.
 

Conveni de cooperació entre l'Ajuntament des Migjorn Gran i el Grup folklòric des Migjorn Gran i Banda de cornetes i tambors

Conveni de cooperació entre l'Ajuntament des Migjorn Gran i el Grup folklòric des Migjorn Gran i Banda de cornetes i tambors El passat divendres dia 5 d'agost, l'Ajuntament des Migjorn Gran signà un any més el Conveni de Cooperació amb l'Associació Cultural i Recreativa, Grup Folklòric des Migjorn Gran i Banda de Cornetes i Tambors.

Amb aquest Conveni, d'import màxim de 2000€, l'Ajuntament col.labora amb les activitats d'aquestes entitats culturals i manifesta la seva voluntat de fer una feina conjunta i coordinada.

L'Associació Cultural i Recreativa organitza al llarg de tot l'any activitats molt diverses (xerrades, excursions, exposicions, tallers, cursos,...), a més d'organitzar l'arribada dels Patges Reials, Reis d'Orient i també els jocs infantils del dissabte de Reis.
El grup folklòric i Banda de cornetes i tambors, per la seva part, es comprometen amb aquest Conveni a fer una sèrie d'actuacions anuals, aixi com també a col.laborar de forma coordinada amb l'Ajuntament.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS