Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Va tenir lloc el passat dissabte 2 de juliol, hi participaren més de 40 persones fidels a l'esport del nostre poble.

Sopar d'acomiat de la temporada 2010-11 de les activitats esportives municipals des Migjorn Gran

El passat dissabte 2 de juliol es van reunir més de 40 persones per donar un toc de acomiat a la temporada 2010-2011 de les Activitats Esportives Municipals des Migjorn Gran.

Després dels Festivals de Gimnàstica Artística, Patinatge i l’acte final del Tennis, l’activitat estava destinada al públic adult, on n’Eriko el professor de Manteniment i Fitness va fer de cuiner amb una torrada de carn.

També hi van asistir en Pepe Melià, professor d’Aerobic, Pilates i Gerontogimnàstica, en Manolo Ruz, professor també aquest any i en Pere Calafat, responsable de l’Àrea d’Esports.

Es van lliurar a aquells alumnes més constants diplomes i premis, i es van sortejar dos massatges Shiatsu que va regalar n’Olga Argèlic, dos lots de cosmètics que va regalar Montse Careta i un passeig en Kayak que va regalar l’empresa Katayak de Fornells.

Es va fer una celebració que es va allargar més enllà de les 2 de la matinada i que va acabar amb una visita a Sa Bodega i sobretot amb unes grans ganes de seguir fent esport la temporada 2011-2012.

Volem fer arribar una forta abraçada a tots els participants en aquesta trobada i també a tots els esportistes que no van poder assistir a aquest sopar.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS