Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Obert el període d'inscripcions a partir de l'1 de setembre de dilluns a divendres de 17,30 a 21,45h. al Poliesportiu

Programa d'activitats esportives 2011-2012 as Migjorn Gran

Benvolguts amics,

Un any més, des de Serprosport i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Es Migjorn Gran us volem presentar la programació esportiva per aquest nou curs 2011-2012 que estem a punt de començar.

Volem posar a la vostra disposició tot el potencial del Pavelló Poliesportiu del nostre municipi per tal que l’aprofiteu al màxim amb la pràctica saludable de l’esport. Més d’una desena d’activitats diferents per totes les edats que podreu trobar distribuides al llargde tota la setmana amb la intenció de que s’ajustin el millor possible als vostres horaris.

Des de tenis a panitatge artístic, passant per pilates, aeròbic, fitness, badminton o gimnàsia per gent gran, el programa esportiu que us avancem vol que gaudiu de l’esport a prop de casa. I és que Serprosport fa 15 anys que es dedica a la gestió esportiva i posa al vostre abast tot un conjunt de tècnics professionals per tal que gaudiu al màxim del vostre centre esportiu.

Com a novetat d’aquesta any, hem avançat el calendari per tal que a partir del 14 de setembre ja pogueu gaudir del programa esportiu per adults. Les inscripcions començaran el proper dijous, 1 de setembre al mateix pavelló en l’horari d’oficina de 17.30 a 21.45 del vespre. Així mateix ens podeu escriure un correu electrònic a pcalafat@serprosport.com o bé telefonar-nos al 971370430.

Us esperem!

Sergi Barrera
Regidoria d’Esports des Migjorn Gran

Pere Calafat,
Director Tècnic des Migjorn Gran
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS