Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
El passat dissabte 3 de desembre unes 500 persones acudiren a aquest acte a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Una 1a Nit Solidària brillant i plena d'emocions as Migjorn Gran

El passat dissabte 3 de desembre unes 500 persones assistiren a aquest acte fet a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

A les 21h. començà una nit memorable per molts de nosaltres, a on les emocions estaren a flor de pell i a on tots els artistes convidats ens feren gaudir del millor d'ells mateixos.

Abans de començar la primera actuació de la coral "CLAU DE SOL" aparegueren per primera vegada a dalt de l'escenari els presentadors de la gal·la, els elegants i simpàtics Marga Camps i Pere Sales, que ens feren passar una vetllada animada i entranyable amb les seves presentacions i acudits.

Així va anar la nit:

- CLAU DE SOL, aquesta coral que ha celebrat en el 2010 els seus primers 25 anys de vida i composta per una quarentena de veus dirigides per na Montse Mercadal, van deleitar i encisar a tothom cantant peces com Blue Moon, Swing Low i Deep River.

- BEP MARQUÈS, un emocionat Bep acompanyat pel seus inseparables companys Nasi Comellas i Toni Bosch, va tancar la seva exitosa gira de cançonetes as Migjorn, precisament allà on la va començar el febrer del 2010, la darrera fita, d'aquest embaixador de la música menorquina ha estat posar sintonia a la tardor de la televisió pública catalana amb el tema "Som aqui" ens fa il·lusió pensar que li vam donar sort!

- JOANA PONS I SES GUITARRES, la senyora de la cançó menorquina ens va deixar bocabadats amb la seva magistral actuació, acompanyada dalt l'escenari per les seues mítiques guitarres: en Toni Sintes i en Xavi Camps, a on va cantar peces que ens tocaren l'ànima com "plora guitarra", "Nena" o "Xoroi".

- LA CASA DE ANDALUCÍA i els seus "cuadros de Baile Amor", ens van oferir una molt bona actuació de ballarines de diferents edats, que provocaren les ganes de ballar per part del públic present al Poliesportiu.

- KEVIN COLL, fa un temps es deia d'ell que era una promesa, a dia d'avui podem dir que és ja un artistàs amb majúscules, la seva portentosa veu i la seva presència escènica ens van deixar meravellats amb la interpretació de cançons propies i altres de versionades.

- JOAN MONSE, home solidari sempre està disposat a donar una mà d'ajut a qualsevol acte que se li demani, i després de la seva memorable actuació als "Dimarts as Migjorn" va repetir al nostre poble, a on un cop més va deixar constància de la seva simpatia i les seves excepcionals habilitats com a mentalista.

- ORQUESTA HURACÁN, aquest fantàstic i mític grup migjorner, encapçalats per en Miquel Pascual i en Pere Sales, acompanyats pels altres membres de la banda: n'Ague, en Rudy, en Popi i en José, van ser el punt i final a la festa, a on ens feren gaudir amb la seva música com mai, amb un públic entregat que no va deixar de ballar fins ben entrada la matinada.

Des de l'Ajuntament volem agrair el suport que sempre hem tingut per part de l'Associació contra el Càncer per poder fer realitat aquest esdeveniment, i esperam que la nostra aportació els ajudi en la seva gran labor.
Tampoc volem oblidar a: l'Associació de Comerciants i CD Migjorn, a la Brigada Municipal, a la Policia Local, a nen Nofre i en Josemi de "MEGASOUND" i a na Marga de la tenda "NYMA", sense ells no hagués estat possible.
I ja per finalitzar l'agraïment més gros a tots els artistes que participaren d'una manera totalment desinteressada en aquesta nit solidària.

Sobre tota la gent que va venir, què dir? Vau demostrar que la solidaritat, fins i tot en moments tan dificils com els que patim forma part de la naturalesa de l'ésser humà, GRÀCIES DE TOT COR!
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS