Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Entrau aqui per veure la felicitació

Felicitació de bones festes del Batle des Migjorn Gran

Benvolguts tots,

seria fàcil començar xerrant sobre els moments tan difícils que patim a causa de la crisi financera, sobre les terribles xifres d'atur, sobre la manca de recursos econòmics, humans i socials de les administracions públiques (de caire estatal, autonòmic i municipal), sobre el desànim generalitzat que impregna la majoria dels moments de la nostra vida quotidiana...però no!

Ara és moment de dir-nos els uns als altres, sense cap tipus de distinció d'ideologies, creences o races que en sortirem de tot açò, perquè al cap i a la fi, els éssers humans si per qualque cosa ens caracteritzam és pel nostre esperit de resistència i sacrifici, sense tampoc oblidar el de la solidaritat, present ara més que mai a la nostra societat i és que són tantes les persones que estan demostrant la seva valia ètica i moral...no tot ha de ser dolent.
Igual tot açò ens serveix perquè ens tornem a adonar de que allò realment important a la vida són aquelles coses senzilles que sense necessitat de bens materials ens fan a tots grans.

Les festes de Nadal sempre s'han viscut amb il·lusió i alegria al nostre poble i així és com es deuen continuar visquent, unes festes que sempre han anat agafades de la mà del concepte família i estimació, un suport essencial per poder fer front a la vida no només ara en festes sinó també la resta de l'any.

Com a Batle de tots els migjorners em vull comprometre a seguir fent feina pel benefici comú del poble i encarar el 2012 amb més forces que mai, convençut que amb l'esforç comunitari podrem obtenir els resultats positius que tots anhelam.

En nom meu i de la corporació que presideix vos desitjo unes molt bones festes de Nadal i un feliç any 2012

EL BATLE, PERE MOLL TRIAY
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS