Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
L'Ajuntament des Migjorn Gran ha publicat al seu lloc web un nou servei dedicat a la promoció turística del municipi: les rutes turístiques municipals. A la secció de turisme trobaràs dous nous apartats, anomenats rutes culturals i rutes per la natura, entra i descobreix el nostre poble.

Gaudeix de les rutes virtuals des Migjorn Gran!

L'Ajuntament des Migjorn Gran ha publicat al seu lloc web un nou servei dedicat a la promoció turística del municipi: les rutes turístiques municipals. En aquests moments s'hi poden consultar dos rutes turístiques: una de turisme natural (la ruta d'es Migjorn a Binigaus passant per la Cova dels Coloms), i l'altra de turisme cultural (la ruta de Francesc d'Albranca).

Aquest servei, al què hi podeu accedir a través del menú principal de l'esquerra de la pàgina web de l'ajuntament, inclou una descripció de la ruta i les seves característiques així com un vol virtual interactiu en tres dimensions sobre la mateixa.

El vol virtual s'ha desenvolupat gràcies a la col·laboració de la IDE Menorca (http://cartografia.cime.es) que és un servei públic d'accés a la informació territorial promogut pels vuit ajuntaments de Menorca i coordinat per el Consell Insular.

Properament, està previst afegir noves rutes que ajudin als visitants, però també als veïns del municipi, descobrir la riquesa cultural i els valors naturals des Migjorn Gran.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS