Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
A partir del proper dilluns dia 5 de març, les classes es tindran lloc a l'antiga Biblioteca, els dilluns i dimecres de 18 a 20h. i seran a càrrec del professor Carles Moll (places encara disponibles).

Comencen les classes de dibuix i pintura as Migjorn Gran per a adults

A partir del proper dilluns dia 5 de març, les classes es tindran lloc a l'antiga Biblioteca, els dilluns i dimecres de 18 a 20h. i seran a càrrec del professor Carles Moll (places encara disponibles).

Per a més informació sobre inscripcions i quotes telefonar al 646 788 112.

INFORMACIÓ METODOLOGIA:

El taller s'adequarà a l'existència d'inquietuds i nivells diferents entre l'alumnat, de manera que des del taller, es pugui donar cobertura tant a alumnat que pràcticament comença per primera vegada en la pràctica del dibuix i pintura, com a l'alumnat que ja té més anys d'experiència i té assolits els nivells bàsics de representació, i que compta amb un llenguatge propi.

Les tècniques que s'utilitzaran seran progressives des de les tècniques anomenades seques (llapis, carbonet, xoc, pastel, llapis, color, sanguina...), passant després a les tècniques humides (gouache, aquarel·la, oli, acrílic...).

Totes les pràctiques aniran reforçades d'un permanent diàleg amb la història de l'art, però des d'una mirada del pintor més que des d'un punt de vista historiogràfic.

A l'alumnat se li plantejaran una sèrie de temes per a poder desenvolupar un treball més prolongat en el temps i que impliqui una presa de posició més individual i a través de la qual es manifiestin les seves inquietuds. Aquests temes podrien ser suggerits pel professor o pel propi alumne, a partir de les necessitats o dels interessos del mateix. Per tant s'establirà sempre un constant diàleg amb el professor.

El seguiment del progrés de l'alumnat seria totalment individualitzat, depenent del nivell, objectius i necessitats de cada alumne.

El taller es podrà complementar amb visites i sortides a exposicions, museus i al camp per fer paissatge directe, així com l'organització d'una exposició de final de curs amb la feina feta.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS