Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
L'Ajuntament ha duit a terme la substitució del sistema de calefacció de l'Escola Pública Francesc d'Albranca que ha passat de tenir una combustió per gasoil a un altre per biomasa.

Nou sistema de calefacció pioner als centres docents de Menorca as Migjorn Gran

L'Ajuntament des Migjorn Gran, seguint amb la seva politica de consolidació com a municipi sostenible a favor del Medi Ambient, ha duit a terme, gràcies a la feina de l'empresa Barber Coll de Ferreries, la substitució del sistema de calefacció de l'Escola Pública Francesc d'Albranca, que ha passat de tenir una combustió per gasoil a un altre per biomasa (sistema pioner entre tots els centres docents de l'illa).

El canvi del sistema ha estat molt beneficiós, per una banda ens ha permés continuar emprant la caldera ja existent i per una altra estalviar entre un 30 i un 40% respecte al mecanisme anterior.

La biomasa es caracteritza per ser un tipus de llenya premsada 100% natural procedent d'un reciclatge anterior d'estelles, serradures, encenalls i lenya i promou la reducció de l'emisió de CO2 a l'atmosfera.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS