Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
A partir d'enguany l'import es fraccionarà en dues vegades. Per a més informació, consultau aqui.

Canvi de pagament referent a l'IBI (Impost Béns Immobles) de l'exercici 2012

- Fraccionament de l'IBI en dos pagaments:

Degut a la imposició des del Govern Central de pujar l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana un 6% a les cases amb valors més alts i als sectors del comerç i la indústria (mesura que anul·la la rebaixa que havia aprovat l'Ajuntament per aquests sectors en l'ordenança d'aquest mateix impost), l'equip de govern ha decidit fraccionar el rebut per tal de facilitar el pagament a tots els veïns.
L'IBI es pagarà en dues vegades: el 50% entre l'1 d'abril i el 31 de maig, i l'altre 50% restant entre l'1 de juliol i el 31 d'agost.
Aquest fraccionament serà automàtic. L'Ajuntament generarà dos rebuts sense necessitat de cap gestió per part del contribuent.
Els rebuts domiciliats es carregaran en el compte designat el dia 30 d'abril de 2012 per el primer període de pagament, i el dia 31 de juliol per al segon.

Per a més informació poden acudir a les oficines de l'Ajuntament o telefonar al: 971 37 01 10
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS