Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Vine a la Biblioteca a descobrir les seves aventures, t'esperam cada dos dissabtes a partir del 24 de març de 16,30 a 18h. Per a fillets i filletes de més de 6 anys.

Els fantàstics viatges de na Llibretina! Que prepararà un caramull d'activitats molt divertides per a passar una bona estona entre amics, llibres, contes i aventures!

Vine a la Biblioteca a descobrir les seves aventures, t'esperam cada dos dissabtes a partir del 24 de març de 16,30 a 18h. Per a fillets i filletes de més de 6 anys.

El projecte de dinamització de a la Biblioteca està impulsat per l’Ajuntament des Migjorn Gran, amb el suport de la Xarxa de Biblioteques de Menorca del Consell Insular, i està ideat i dinamitzat per Sa Xaranga.

Els objectius són:

- Incentivar l’ús de la Biblioteca per part dels fillets i filletes
- Fomentar la lectura infantil per fer créixer l’hàbit i el gust per llegir.

La metodologia es basa en la creació d’un personatge fantàstic, na Llibretina, que demana l’ajuda dels fiets i fietes (a partir de 6 anys) per recuperar sa memòria que ha perdut. Els animarà a anar a la Biblioteca perquè necessita l’ajuda dels fillets per “cercar informació” per recordar tot el que havia après a s’escola i que ara no recorda.
Cada dues setmanes, aquest personatge visitarà la Biblioteca i dinamitzarà diferents activitats entorn els llibres, els contes, el funcionament de la Biblioteca... Algunes de les activitats que es realitzaran durant les visites són: conta contes, taller de dibuix, recomanacions de llibres entre els mateixos fillets, teatre...

Però el projecte és setmanal, això vol dir que la setmana que no hi hagi visita del personatge, els fillets podran anar igualment a la Biblioteca ja que s’instal·larà un mural, a través del qual es comunicarà amb ells amb missatges personalitzats.

Per exemple, els hi demanarà informació sobre algun país que està visitant, sobre algun animal que s’ha trobat... i tota aquesta informació, els infants l’hauran de trobar als llibres de la Biblioteca.

Aquest mural estarà permanentment instal·lat a la biblioteca, de tal manera que els fillets podran anar tantes vegades com vulguin a veure’l, per si el personatge ha deixat més missatges...

Dates previstes:

- MARÇ: dia 24.
- ABRIL: dia 7 i 21.
- MAIG: dia 5 i 19.

A càrrec de Sa Xaranga, organitza: l'Ajuntament i la Xarxa de Biblioteques de Menorca.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS