Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
L'Ajuntament ha repartit el document per les cases del poble i teniu fins dia 31 de maig per lliurar a l'Ajuntament el vostre vot positiu o negatiu

Consulta popular que realitza l'Ajuntament sobre tallar el trànsit de vehicles del Carrer Major els fosquets dels mesos d'estiu

Benvolguts vesins i vesines des Migjorn Gran,

ens adreçam a tots voltros per tal de donar-vos a conèixer una iniciativa que ens esteim plantejant a l'hora que us volem demanar la vostra opinió.
Els residents des Migjorn Gran podem presumir de viure en un dels pobles més petits de l'illa i tenim el luxe d'haver sabut conservar moltes costums dels nostres avantpassats. Els mesos d'estiu, quan el sol decau i sortim a passejar pel poble, podem trobar gent asseguda a la fresca , vesins que fan la xerradeta o senzillament que descansen.
Aquesta costum dóna caliu de poble i consideram que no s'ha de perdre. Si bé es ver que Es Migjorn Gran conserva aquesta costum també es ver que ja no es troben tant fillets i filletes jugant pel carrer com antigament.
Des de l'Ajuntament volem fer el possible per mantenir amb aquestes tradicions i per açò ens hem plantejat que durant els mesos d'estiu (de juny a mitjans setembre), el poble estigui tancat a l'accés dels vehicles.
La idea és tancar l'accés des del Carrer Major, diàriament, (devora la farmàcia, just a l'entrada del poble), a partir de les 19'00 h. del capvespre. És una decisió que ens afecta a tots i és per açò que voldríem que ens donéssiu el vostre parer més sincer.
Us agrairíem que marcàssiu la casella , segons la vostra opinió al respecte, i depositàssiu la vostra resposta a la bústia que trobareu a l'entrada de l'Ajuntament o a la bústia de correus abans del 31 de maig.

Us agraïm la vostra participació,

L'EQUIP DE GOVERN
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS