Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Va tenir lloc el passat 15 de maig i l'experiència va ser tan positiva que es tornarà a repetir el proper dimarts dia 29 de maig

Activitat intergeneracional as Migjorn Gran entre els alumnes de l'Escola Francesc d'Albranca i els usuaris del Centre de Dia

El passat 15 de maig, al centre de dia des Migjorn Gran, va tenir lloc una trobada ben entretinguda. Es va organitzar una activitat intergeneracional entre els usuaris del centre de dia i la classe de P5 de l’escola Francesc d’Albranca.
Amb el suport de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, Sa Xaranga va organitzar un taller artístic basat en obres de Joan Miró amb l’objectiu de promoure les relacions d’afecte i comprensió entre diferents generacions.
Els fillets i filletes de P5 van arribar al centre de dia i el primer de tot que els va sorprendre va ser la decoració de la sala amb tots els dibuixos que han estat fent els avis i àvies. Després d’asseure’ns entorn a la taula, va arribar el torn de les presentacions.
Grans i petits es van presentar i van dir la seva edat. I per conèixer-nos un poc millor, també van explicar quines activitats feien uns i altres als seus centres (centre de dia i escola). Els petits es van sorprendre al saber que els avis feien educació física cada dia!
Una vegada ja s’havia trencat el gel, la dinamitzadora de Sa Xaranga va introduir el tema de l’activitat, en aquest cas, en Joan Miró. Va explicar els conceptes bàsics d’aquest artista i va presentar algunes de les seves obres més importants.
Després, va arribar el moment de fer els equips de treball... i sense gaire problemes, grans i petits es van organitzar per posar-se mans a l’obra!
Cada equip va triar una de les obres de Joan Miró i van agafar llapis, pinzells, pintures.. per crear la seva pròpia creació artística.
Més d’una hora i mitja de treball, de diversió, de compartir secrets i confidències... i el resultat va ser tot un conjunt de quadres que quedaran exposats uns dies al centre de dia i, posteriorment, a l’escola perquè tothom pugui veure la gran feina que van fer conjuntament grans i petits i, sobretot, perquè es valori la importància de l’intercanvi constant d’aptituds, qualitats i capacitats entre participants de diverses edats.

El proper dimarts 29 de maig, es tornarà a repetir l’experiència, en aquest cas, seran els alumnes de la classe de 4t els que visitaran el centre de dia i participaran en una sessió de jocs de taula.




 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS