Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
En total arribaran a la nostra illa 11 fillets i filletes el proper dia 6 de juliol. A dia d’avui el nombre de famílies acollidores és menor al nombre de fillets que arribaran a la nostra illa per tant es necessiten famílies que vulguin acollir un fillet/a sahrauí durant dos mesos aquest estiu.

Des de l’Associació d’Amics i Amigues del Poble Saharauí de Menorca s'està duent a terme per aquest estiu un nou projecte de Vacances en Pau d’acollida de fillets saharauís

Aquests fillets sobreviuen als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria), en ple desert del Sàhara on a l’estiu sobrepassen els 50º i on tenen un elevat dèficit alimentari i sanitari. L’acolliment d’aquests fillets és enormement satisfactori per a ells ja que durant dos mesos són alimentats correctament, reben un control mèdic, són enfora d’un clima enormement dur i a més conviuen amb una família culturalment diferent, fet que els ajuda a enriquir la seva personalitat i llengua i els permet retornar amb les seves famílies amb noves experiències i ajuda per sobreviure uns mesos més. Per a les famílies menorquines, l’acolliment d’un infant sahrauí sol ser també una gran experiència de solidaritat i cooperació.
És per això que necessitam famílies que puguin acollir a un fillet sahrauí, ja que és precisament en aquests temps de dificultats econòmiques i socials que aquests infants sahrauís necessiten encara més de la nostra solidaritat, ja que degut a la crisi la cooperació cap a països del tercer món ha minvat molt. Menorca ha estat sempre un poble amic dels sahrauís, així ho demostren els 25 anys de la primera arribada de nens sahrauís per passar l’estiu a la nostra illa, i així ho demostra també els cents de fillets que han passat l’estiu a Menorca al llarg de tots aquests anys i les mostres d’amistat i germanor que els menorquins hem anat demostrant. Demanam per tant a la societat menorquina que s’animi a acollir un fillet sahrauí, acolliment que ajudarà a millorar les condicions de vida d’aquests fillets i enriquirà a la família que s’animi a obrir les portes a aquests infants sahrauís.
En cas que alguna família estigui interessada en acollir un fillet o filleta sahrauí es pot posar en contacte amb la nostra associació al telèfon 680698080 o al 608935390. També pot demanar informació als correus electrònics vacancesenpaumenorca@gmail.com o aaapsmenorca@gmail.com.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS