Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
per a les famílies i persones desfavorides de la nostra comunitat, veïns i veïnes des Migjorn, que es troben en situació de necessitat

Campanya de recollida de productes de primera necessitat

Els Serveis Socials de l'Ajuntament des Migjorn Gran han detectat un augment del nombre de persones que es troben en situació de precarietat laboral i econòmica, un agreujament de la situació de necessitat de les famílies, i una insuficiència de recursos públics per tal de fer front a aquesta situació.

És per tots aquests motius que aquest Ajuntament, sensibles a aquesta situació, ens trobem amb la necessitat de cercar recursos tot PROMOVENT LA SOLIDARITAT DE LES PERSONES, i que els volem convidar a PARTICIPAR D'AQUESTA CAMPANYA on trobem que la seva COL·LABORACIÓ n'és fonamental.

LA NOSTRA PROPOSTA és que els comerços que vulguin lliurement participar, deixin un carret o cistell a l'entrada dels seus establiments on els consumidors/es puguin participar solidàriament (si es vol), deixant algun producte de primera necessitat que adquireixin en el seu comerç (veure llista d'aliments bàsics que s'adjunta)*. Quan s'hagi reunit un bon lot d'aliments es donarà avis a aquests serveis socials (veure persones de contacte)*. En cas d'haver excedències a les mediacions dels Serveis Socials, es donaria avis als comerços per aturar la campanya de forma intermitent, fins nou avís.

* LLISTAT PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT CAMPANYA ES MIGJORN 2012

- ALIMENTARIS

· LLET
· ARRÒS
· SUCRE
· OLI D'OLIVA
· OLI DE GIRASOL
· LLEGUMS (cigrons, llenties, fesols...)
· PASTA (macarrons, espaguetis, fideus...)
· CALDO (de verdures, pollastre, peix)
· LLAUNES DE TONYINA
· TOMÀTIC FREGIT
· PA TORRAT
· FORMATGE
· XOCOLATA
· GALETES
· FARINA
· OUS

- D'HIGIENE

· XAMPÚ
· GEL DE DUTXA
· PASTA DE DENTS
· SABÓ DE RENTAR ROBA
· SABÓ DE MANS
· PAPER WC

NO podran ser productes per la campanya aquells considerats no saludables (alcohol) o que necessitin refrigeració (congelats) o de ràpida caducitat.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS