Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Logo
Ja es pot expedir el certificat de resident per viatjar des de la web municipal

Certificat de residència per viatjar

Logo Per a tots els viatges via aèria o marítima que es realitzin a partir de l'1 de setembre de 2012, els residents no-peninsulars que es vulguin acollir a la bonificació en el transport aeri o marítim hauran d'acreditar la seva residència aportant entre d'altres el certificat de resident expedit per l'ajuntament. Aquest certificat no s'ha d'entregar i té una validesa de 6 mesos des de la data d'expedició.

Per tal de facilitar aquest tràmit l'Ajuntament des Migjorn Gran ha aprovat una nova ordenança per a què es pugui també fer aquest tràmit des de la web municipal i de forma gratuïta a través del següent enllaç:

https://www.carpetaciutadana.org/esmigjorn/trmCRES.aspx

Per realitzar aquest tràmit s'ha de comptar amb un DNI electrònic (amb lector) o amb el PIN CIUTADÀ que s'ha de sol·licitar al Consell Insular de Menorca.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS