Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Pels carrers cèntrics del poble els capvespres dels propers dies 14, 15 i 16 d'agost

Arriba la 1a Gran Musicale 2013

Aquest consistori té com una de les seves prioritats potenciar i alhora dinamitzar un turisme de qualitat, que s'interessi per la nostra cultura, la Gran Migjornale inicià un camí de coneixement mutu entre els artistes i els visitants del nostre municipi, tot i que es limità més a l'àmbit pictòric.
Un cop consolidada aquesta vertent, ens hem plantejat la possibilitat d'ampliar la marca “Migjornale” en aquest cas “Musicale” a altres expressions artístiques, així es formà la idea d'una festa gratuïta de la música al nostre poble, amb la participació activa d'artistes d'arreu de la nostra illa o amb un vincle afectiu amb la mateixa. Si ja vam ser pioners a l'illa alhora de convertir els espais privats en sales d'exposicions públiques vam pensar perquè no fer el mateix i convertir llocs insignes del nostre poble en espais a on gaudir de la música.

Així doncs, hem donat forma a la Gran Musicale que neix a imatge i semblança de la seva germana major, la Gran Migjornale.

Per veure el programa de cada dia anau a la'apartat agenda d'aquesta web.
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS