Noticies

 
  Parquing Av de la mar Pròximament es durà a terme el pintat dels aparcaments del pàrquing de l'Av de la mar, que es va obrir a principis d'agost.

Al projecte inicial es va haver de fer una modificació puntual degut a que durant les obres d'excavació i anivellament del solar va caure una paret mitgera amb uns veïns, arran d'aquest incident es va haver de construir un nou mur de formigó armat el qual l'empresa constructora va pressupostar amb 10.000 €.

La batlessa manifesta que gràcies a les gestions duites a terme pel regidor d'urbanisme que després de revisar les partides pressupostades al projecte va poder reduïr aquests 10.000 € d'algunes partines innecessàries o pressupostades a l'alça.

Així aquest mur que suposava a l'Ajuntament un increment de 10.000 € sobre el projecte inicial s'ha fet sense cap cost afegit respecte el pressupost inicial de les obres.
 
  Reinici de les obres de millora dels carrers del poble La setmana passada es van reiniciar les obres de millora dels carrers del poble, després de l'aturada estiuenca. Així es va començar pel tram que faltava del carrer Mirada del Toro que continuarà cap a Es carritxaret i dues travessades a l'Av de la mar per la canalització dels plulvials del carrer Nou i del Carrer Bernat Alzina.

Dimarts 10 de setembre es durà a terme el darrer mercat de nit "Dimarts as Migjorn", per tant serà dimecres 11 de setembre quan es rependran les obres de millora del Carrer Major, tram sud fins el cap de la Vila.
 
  Periode de matricules Escola d'adults Es Migjorn Gran Del 12 al 26 de setembre, ambdós inclosos, periode de matrícules pels cursos de l'Escola d'Adults des Migjorn Gran.
Horari:
Dilluns, dimecres i divendres de 10.30 a 12.30 h a la biblioteca
Dimarts i dijous de 18.00 a 20.00 h al col·legi públic Francesc d'Albranca

Més informació : escolaadults.esmigjorngran@gmail.com
Tel 617323011
 
  Canvi de sentit del carrer Bernat Alzina L'Ajuntament informa que a partir de demà, divendres 30 d'agost, el carrer Bernat Alzina canviarà el sentit pels vehicles. D'aquesta manera passarà a ser d'entrada al poble, és a dir, vinguent de l'Av de la Mar es podrà accedir al poble entrant pel mencionat carrer Bernat Alzina.
 
  Signatura Conveni Assamblea Creu Roja Espanyola de Ferreries La batlessa des Migjorn Gran, Antonia Camps i el president de l’Assemblea Local de la Creu Roja Espanyola de Ferreries, David Alzina Vinent signen un conveni de col·laboració amb el qual l’Ajuntament aportarà a l’Assemblea de la Creu Roja de Ferreries 5.559,86 € en concepte de Serveis preventius, 300 € en concepte d’ajuts socials i 350,00 € en concepte de transport Adaptat al Centre de Dia.

La Creu Roja es compromet a cobrir els tres dies de festa; dissabte, diumenge i dilluns donant cobertura durant tot l’horari dels jaleos així com la nit i matinada del dissabte cap al diumenge.

Així mateix el conveni inclou també la cobertura del concert de la Banda de Música previst per dia 1 d’agost i les curses populars que es van dur a terme el passat divendres 26 de juliol.

El conveni inclou també el préstec d’ajudes tècniques a persones que ho necessitin amb les tarifes establertes per l’Assemblea, la implantació d’un projecte col·lectiu de persones majors així com l’atenció a persones en risc social, coordinat amb l’àrea social municipal.
El servei de transport adaptat pels usuaris del Centre de Dia, també s’inclou al conveni signat i compta amb 2 sortides fora des Migjorn i 5 dins el municipi.
 
  Programa-revista de festes Accedeix per descarregar
 
  Felicitació als tiradors Juan M. Bagur i Sebastià Bosch L’Ajuntament des Migjorn Gran vol felicitar a la parella de tiradors, en Joan M. Bagur Bosch i Sebastià Bosch Moll per haver aconseguit la medalla d’or per equips en la modalitat d'olímpic Trap als Jocs Iga que enguany s'han celebrat a Gibraltar. Destacar també que en Joan s’ha fet amb dos ors més, amb la modalitat individual Automatic ball trap i individual olimpic trap


Desitgem que pugueu aconseguir molts més èxits i que el nom des Migjorn Gran us acompanyi sempre per tot arreu i es beneficiï també de tots els vostres èxits.

Des de l’Ajuntament us oferim tot el nostre suport, i des d’aquí us enviam la nostra més sincera enhorabona.
 
  Les obres de millora de les instal·lacions del carrer major es reiniciaran el setembre L'Ajuntament d'Es Migjorn Gran ha acabat les obres del carrer Bernat Alzina, quedant pendent d’executar un tram del carrer Mirada del Toro, Es Carritxaret i l’obertura de l’Av. Binicudrell per conduïr les pluvials dels carrers Nou i Bernat Alzina, carrers inclosos al projecte del tram nord, obres que es reiniciaran a principis de setembre, començant pel tram del carrer Mirada del Toro.

Així mateix, les obres del projecte de la millora de les instal·lacions carrer Major (tram sud) es rependran a mitjans setembre, quan el Mercat as Migjorn ja hagi acabat. Es tracta del projecte de peatonalització d'un tram del Carrer Major, des de Sa Plaça fins al Cap de la Vila i contempla la millora de les instal·lacions de clavegueram, electricitat, pluvials, aigua i gas. El projecte està finançat el 100% per la recaptació de l’Impost de Turisme Sostenible de 2017.

El nou aparcament situat a l’Av de la mar, 29 s’obrirà pel concert de dia 1 d’agost que la Banda té previst realitzar al nostre poble i ja quedarà obert a l’ús.
 
  Constitució de la nova corporació municipal ANTONIA CAMPS FLORIT, NOVA BATLESSA DES MIGJORN GRAN

Aquest passat dissabte, 15 de juny de 2019, va tenir lloc al saló de Plens, la solemne cerimònia de constitució de la nova corporació municipal sorgida de les Eleccions Locals del passat 26 de maig, així com la proclamació d’Antonia Camps Florit que regirà el càrrec de batlessa durant aquests quatre anys.

Així idò, la corporació municipal queda integrada per:

Antonia Camps Florit, batlessa
F. Adriana Moll Sales regidora de l’equip de govern
Tamara Rotger Gomila regidora de l’equip de govern
Ramón Verdú Navarro, regidor de l’equip de govern
M. Esther Triay Barber, regidora de l'equip de govern
M. del Pilar Pons Goñalons, regidora de l’oposició
Elena Baquero González regidora de l’oposició
Pere Riudavets i Fayas, regidor de l’oposició
Ana B. Sánchez Tuomala, regidora de l’oposició
 
123
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS