PRESSUPOSTOS 2017: Participa de forma activa, fent arribar les teves propostes.

L'Ajuntament des Migjorn Gran està el.laborant els pressupostos per al proper any 2017, un document clau per al funcionament anual de l'Equip de Govern.

Ens agradaria conéixer de primera mà les inquietuds i prioritats dels nostres ciutadans, i per això hem obert un espai a la nostra web perquè ens pugueu fer arribar les vostres propostes.

Es tracta de saber objectius generals que trobeu que poden millorar el nostre poble i el benestar de les persones que hi vivim, com per exemple millorar la neteja dels carrers, donar suport a les associacions, impulsar el comerç local, millorar els serveis o les instal.lacions, etc....

Només hau d'omplir el formulari adjunt i clickar a Enviar, i l'Equip de Govern tindrà en compte les vostres propostes generals a través d'accions concretes, a l'hora de fer els pressupostos. Podeu participar sempre que tingueu 16 anys o més i és important omplir tot el formulari.

Gràcies per la vostra participació!

Nom i llinatges:
DNI:
Adreça electrònica:
Objectiu:
Comentari: 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS