Hotel RURAL BINIGAUS VELL**** (Es Migjorn Gran) - Hotels i Apartaments

Camí de Malagarba km. 0,9 Sant Tomàs reservas@binigausvell.com http://www.binigausvell.com 971 054 050 Amb una categoría de quatre estrelles, l’Hotel ruralBinigaus Vell combina les comoditats i el confort més actuals amb el respecte a la tradició arquitectónica purament menorquina, perceptible dins l’estètica de les masíes.

Situat a uns 800 metres del poble d’ Es Migjorn Gran, l’Hotel compon un retaule màgic de calma i pau al bellmig del que, temps enrera, fou una extensa finca de 89 hectàrees, dedicada a la producció de cereals i llet, amb la qual s’el.laboren artesanalment les suculentes fogasses de formatge artesà Maó, a les quals, donaven forma mans expertes i sàvies.

L’Hotel disposa de 6 habitacions Dobles, 9 dobles Superiors amb terrasa i 5 Junior Suite també amb terrassa. Es troba a 20-30 minuts, a peu, de la platja de Binigaus i a 10-15 minuts de la impressionant “Cova des Coloms”, a la qual s’accedeix a través de pinedes protegides i paisatges d’una bellesa incomparable. Aquest Establiment, està cuidat al detall per la familia Triay- Barber. 

MAPA

 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS