El Ayuntamiento informa...
Llistat de publicacions
 
  Les obres per instal·lar el nou paviment al Poliesportiu ja han començat Les obres del nou paviment de la pista del Poliesportiu Municipal ja s'han iniciat i l’Ajuntament preveu que estiguin enllestides de cara al començament del proper curs esportiu, el 18 de setembre.

La Junta de Govern del passat dia 25 de juliol va aprovar per unanimitat encarregar els treballs a l’empresa Via Global Flooring, per un import de 54.167 euros (44.766 euros d’import net + 9.400 euros d’IVA).

Al tractar-se d’un contracte d’obra menor d’import net inferior a 50.000 euros, l’Ajuntament va sol•licitar pressupost a cinc empreses, de les quals només dues complien els requisits tècnics del projecte.

Per tot això, la Junta de Govern Local va concloure finalment adjudicar les obres a l’empresa Via Global Florring, que va presentar l’oferta més econòmica.

La instal•lació del nou paviment de la pista del poliesportiu s’inclou en el Pla Insular de Cooperació (PIC) del Consell Insular de Menorca i, per tant, l’obra està subvencionada per l’administració insular amb 44.494 euros.

Recordam que l’Ajuntament ja va invertir l’any passat 46.912 euros en les obres d’impermeabilització de la coberta del Poliesportiu Municipal amb l’objectiu de solucionar els problemes de filtracions de l’edifici.

El projecte va consistir en l’aplicació d’una membrana impermeabilitzant de Poliurea Pura 100% a sobre de la coberta existent per garantir el seu correcte funcionament.
 
  Entra para descargarte la información de los cursos que la Escuela de Adultos oferta para este próximo curso 2017-2018 en Es Migjorn Gran.
Para más información y/o matrículas podeis dirigiros al Col·legi Públic Francesc d'Albranca los lunes, martes y juevess de 19:00 h a 21:00 h y los miercoes y viernes en la Biblioteca de 10:30 h a 12:30 h
 
  Actividades Polideportivo Curso 2017-2018 A partir del lunes 4 de septiembre y de 17:00 h a 21:30 h puedes apuntarte a la actividad deportiva que más te guste ! Aquí tienes el tríptico informativo con los horarios, actividades y cuotas para éste curso que empezará el próximo 18 de septiembre.
No dudes en contacta con el polideportivo para resolver cualquier duda o si necesitas más información: Tel. 97137043. email: pcalafatponseti@gmail.com
 
  Firma del Convenio con la AMPA El miércoles 28 de juio, el Alcalde del Ayuntamiento de Es Migjorn, firmó un Convenio de colaboración con la Asociación de Madres y Padres de alumnos del Colegio público Francesc d’Albranca y de la Escuela Infantil Xibit. El objetivo de este Convenio es, por una parte, dar soporte económico (5.000 €) para que la Asociación pueda organizar actividades extraescolares, complementarias y también pueda llevar a cabo la escuela de verano
 
  Una Auca conta la vida de Francesc d'Albranca Esteim a punt de tenir entre les nostres mans una auca dedicada a Francesc Camps i Mercadal, Francesc d’Albranca o el metge Camps, com també se’l coneixia as Migjorn Gran, que ens conta la seva vida.

Al llarg d’aquest darrer curs lectiu, els alumnes del CEIP Francesc d’Albranca han treballat uns projectes molt ben elaborats i encertats sobre la cultura popular i entorn la figura de qui dóna nom al centre educatiu.

D’entre els projectes destacam l’auca sobre Francesc d’Albranca que han elaborat els alumnes de tercer de primària: Pere Camps Careta, Tina Canchingre Flores, Skye Casalí Leadbeater, Marc Escaño Fernández, Diego Gutiérrez Arqués, Laia Mesquida Mira, Martí Moll Capó, Lluc Pons Ametller, David Pons Capó, Pau Serra Sierra i Lucas Zelfa Serra, guiats per la seva mestra Mónica Coll Pons.

Llavors, ara que esteim a punt d’encetar una nova temporada de la Ruta Francesc d’Albranca, consideram que és bon moment per editar i presentar l’auca perquè tothom, tant els alumnes del centre educatiu, com els migjorners i menorquins que assisteixin a la ruta coneguem un poc millor a aquest personatge cabdal per a la nostra cultura. L’auca és editada per l’Ajuntament des Migjorn Gran, el CEIP Francesc d’Albranca i el Centre d’Estudis Locals d’Alaior.

També, aprofitant el coneixement i l’interès dels alumnes pel seu poble i els homes i dones que l’han consolidat, els hem convidat a participar a la ruta i enguany seran ells els protagonistes de la Ruta Francesc d’Albranca.

Perquè no podíem deixar passar l’oportunitat de tenir entre nosaltres als millors coneixedors de la vida i obra d’aquest migjorner excepcional, que acompanyaran a les responsables de la visita Gloria Ventura Pons i Magdalena Pelegrí Moll.

Dit tot açò, els convidam el proper dimarts dia 27 de juny, a les 19 h, a la biblioteca pública des Migjorn Gran, on els fillets de 3r de primària ens presentaran aquesta nova auca que, estem segurs, farà les delícies de tots vostès. Seguidament, a les 19.30 h, s’iniciarà la Ruta Francesc d’Albranca.
 
  Firma del Convenio de colaboración con la Asociación de arqueología y patrimonio Dimecres 7 de juny, el Batle de l'Ajuntament des Migjorn, va signar un Conveni de col·laboració amb l'Associació d'Arqueologia i patrimoni. L'objectiu d'aquest Conveni és, per una part, donar suport econòmic (1.500 €) per l'excavació arqueològica de Sant Agustí Vell que dur a terme la mencionada Associació i per una altra, oferir al públic la possibilitat de visitar aquests treballs d'excavacions arqueològiques mitjançant visites guiades.
 
...ver todas...
Información de actualidad
más noticias
Próximas actividades
ir a la agenda
 
Contacto
Si desea ponerse en contacto con nosotros para hacer una sugerencia, consulta o pedir cualquier otra cuestión, puede hacerlo en la misma sede del Ayuntamiento (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bien en el siguiente enlace...

Consultas, quejas y sugerencias
 
Ajuntament des Migjorn Gran Aviso Legal   Accesibilidad   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS