Noticies 

 
Aquesta setmana s'obra el plaç per inscriure els nostres fillets pel Casal de Nadal.
Ja vos podeu descarregar el programa d'aquestes festes de Nadal!!

 

Resum per capítols del pressupost pel 2013
 
Mercat de nadal pels carrers cèntrics des Migjorn Gran
El nostre poble inspira el nom de la nova sèrie d'IB3
Dia 15, a les 10h, es farà aquest sorteig públic per seleccionar les activitats a inspeccionar
Convocatòria per cobrir la vacant de jutge de pau substitut des Migjorn Gran
Amb el professor Carles Moll
Festes de Sant Miquel, tot un cap de setmana per xalar!
Curs de Coral per a major d'11 anys i adults
Inici del nou curs 2012-13 de Balls en Línea
Informa't del programa d'activitas, matrícula, horaris, preus...
La matricula de l'escola municipal de música des Migjorn Gran pel curs 2012/2013 estarà oberta des del dia 10 al 14 de setembre.
Logo
Ja es pot expedir el certificat de resident per viatjar des de la web municipal
Que es celebrarà al nostre poble els propers dies 27, 28, 29 i 30 de juliol
La Brigada Municipal està engalanant els carrers del nostre poble, l'aire de festa ja es respira
Consulta aqui els horaris de tot l'estiu per anar a les festes de pobles
Situada a les antigues depuradores i amb horari de dimarts, dijous i dissabtes, de 9 a 13h.
per a les famílies i persones desfavorides de la nostra comunitat, veïns i veïnes des Migjorn, que es troben en situació de necessitat
Us informem que a partir del 2012 tots els immobles de Sant Tomàs hauran de satisfer la taxa de clavegueram d'acord amb l'ordenança municipal aprovada definitivament i publicada al BOIB el passat 22 de març de 2012.
Com a part fonamental de les activitats que oferim durant els "Dimarts as Migjorn", consulta aqui la informació de dates i horaris, així com també el seu itinerari
En total arribaran a la nostra illa 11 fillets i filletes el proper dia 6 de juliol. A dia d’avui el nombre de famílies acollidores és menor al nombre de fillets que arribaran a la nostra illa per tant es necessiten famílies que vulguin acollir un fillet/a sahrauí durant dos mesos aquest estiu.
Veure aqui l'anunci publicat al BOIB del 13 de març, per veure el plec de clàusules administratives anar a la secció "Perfil del contratant" de la portada d'aquesta web.
El curs s'oferirà una vegada per setmana durant els mesos de juliol i agost a càrrec de Montse Mercadal
Els interessats tenen fins divendres 29 de juny per presentar les sol·licituds a l'Ajuntament
Aqui trobareu les aportacions, les mides dels anuncis i el full per a emplenar
Els nous contenidors des Migjorn Gran estaran ubicats un a la Plaça Menorca i l'altre al Cap de la Vila
Fou inaugurat el 28 de maig de 1972 amb la representació de les autoritats de l'època
A càrrec del Professor Carles Moll de 4 hores setmanals els mesos de juny, juliol i agost
Va tenir lloc el passat 15 de maig i l'experiència va ser tan positiva que es tornarà a repetir el proper dimarts dia 29 de maig
Que es realitzarà durant el mes de juny cada dilluns i dimecres fosquet. Teniu fins dia 31 de maig per lliurar les inscripcions a l'Ajuntament, va dirigit a residents as Migjorn i les places són limitades per tant la selecció es farà per ordre d'inscripció
L'Ajuntament ha repartit el document per les cases del poble i teniu fins dia 31 de maig per lliurar a l'Ajuntament el vostre vot positiu o negatiu
El termini d'inscripció serà del 14 de maig al 4 de juny (ambdós inclosos). A continuació adjuntam el link a on descarregar el document informatiu, la sol·licitud i la declaració responsable; així com també les instruccions i normes del mercat.
Els propietaris podran emplenar un qüestionari que hauran de remetre al consistori i que trobaran aqui
L'Equip de Govern de l'Ajuntament des Migjorn es suma a la campanya del llaç a favor de la llengua catalana i en contra de l'Avantprojecte de llei de modificació de la Llei 3/2007.
Aqui trobareu el model de sol·licitud de certificat individual i la consulta de factures.
10,11, 12 i 13 d'abril al Casal de Joves de 9 a 13h. per 40 € tots els dies, a càrrec de Sa Xaranga.
Vine a la Biblioteca a descobrir les seves aventures, t'esperam cada dos dissabtes a partir del 24 de març de 16,30 a 18h. Per a fillets i filletes de més de 6 anys.
Amb aquest programa volem afavorir la pràctica del ioga adaptat al món infantil, amb tots els beneficis que tot això ens pugui aportar...Trobareu un espai tranquil i càlid, de cura personal per als pares i mares juntament amb els seus fills/es. Un ambient on estimar i gaudir del fet de compartir la vida amb els fills/es al mateix temps que s’interacciona amb altres famílies. Consulta aqui tota la informació!
Aquests serveis només atendran amb cita previa. Per demanar hora telefonar al 971 37 00 75 o acudir a les oficines del Centre de Salut en el següent horari d'atenció al públic: dilluns de 8 a 15h., dimarts de 12 a 15h. i divendres de 8 a 14h.
A partir d'enguany l'import es fraccionarà en dues vegades. Per a més informació, consultau aqui.
Excursions, projeccions de documentals, exposicions...consulta aqui les dades!
Cercam voluntaris per mostrar català i castellà a persones estrangeres, si estàs interessat vine als Serveis Socials els dimecres o divendres matí i demana per na Joana, l'Educadora Social.
En horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 13h. i els dissabtes de 10 a 12h.
A partir del proper dilluns dia 5 de març, les classes es tindran lloc a l'antiga Biblioteca, els dilluns i dimecres de 18 a 20h. i seran a càrrec del professor Carles Moll (places encara disponibles).
L'Ajuntament ha duit a terme la substitució del sistema de calefacció de l'Escola Pública Francesc d'Albranca que ha passat de tenir una combustió per gasoil a un altre per biomasa.
Consulta aqui tot el programa.
L'Ajuntament des Migjorn Gran ha publicat al seu lloc web un nou servei dedicat a la promoció turística del municipi: les rutes turístiques municipals. A la secció de turisme trobaràs dous nous apartats, anomenats rutes culturals i rutes per la natura, entra i descobreix el nostre poble.
Es duran a terme 6 trobades, els dijous de 19’30 a 21 hores, previstes per les següents dates: 9, 16, 23 de febrer i 1, 8, 15 de març a l'Escola Francesc d'Albranca.
 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS