Noticies 

 
Clica per veure les activitats programades per aquest mes de desembre
El Saló de Plens de l’Ajuntament des Migjorn Gran ha rebut avui, dimarts 25 de novembre, una visita important ; els alumnes de 6è del Col·legi Públic Francesc d’Albranca han participat en un acte emmarcant dins els diferents programats i que s’han duit a terme al llarg d’aquest any 2014 per a celebrar el 25è Aniversari de la independència del poble.

Al Saló de Plens els esperava el Batle, Pere Moll qui els ha donat la benvinguda i l’agraïment ja que, segons paraules del Batle, « des de l’Ajuntament volem atracar l’administració al poble i per que no també la política. Voltros sou el futur des Migjorn Gran i qui sap si d’entre voltros s’hi troba un futur batle o batlessa o algun regidora o regidora qui per respectar el poble i estimar-lo haurà de conèixer la historia d’aquesta independència que avui us volem explicar »

Posteriorment el Sr. Pere Antoni Pons Moll, exregidor de l’Ajuntament i que va formar part amb el procés de la independència, els ha explicat a grans trets el procés que es va dur a terme fins aconseguir que Es Migjorn Gran és convertís en municipi independent. Els fillets i filletes han intervingut fent varies preguntes al respecte.
Avui matí el Consell Insular i els vuit ajuntaments de l'illa han presentat l'aplicació Menorca Smart, una aplicació per a telèfons intel·ligents i tablets amb la qual es pot consultar informació tant turística com de caràcter municipal i insular. Us podeu descarregar l'aplicació cercant Menorca Smart al play Store del vostre dispositiu mòbil.
Clica aquí per veure les activitats programades pels caps de setmana de novembre.
Es Migjorn Gran es suma també al Programa de Promoció de l'Activitat Física per a la Salut engegada pel Departament de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca, la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social del Govern de les Illes Balears i els Ajuntaments.
Divendres 17 d'octubre a les 20:00 h es durà a terme la Presentació del Pacte Educatiu al local de l'ACR (Plaça Menorca, 8)
Obert el període per matricular-se a l'Escola Municipal de Música.
Dia 15 de setembre començaran les activitats al Poliesportiu Municipal. Consulta l'oferta esportiva programada per aquest pròxim curs.
Clicau aquí per veure en detall la programació
Clicau aquí per veure en detall tota la programació programades per les Festes Patronals (2,3 i 4 d'agost)
Clicau aquí per veure en detall la programació
Dimecres 9 de juliol es van celebrar els primers 25 anys de la independència municipal des Migjorn Gran, per a commemorar aquesta dita es va dur a terme un acte de reconeixement als batles, regidors i regidores que han passat per l'Ajuntament des del 1989. Va ser un acte pels records, anècdotes i ple d'emocions. Per Molts anys a tots !!
El Ple de Sant Pere, per unanimitat, aprovà la composició de la Junta de Caixers per la Qualcada d'aquest any,

Caixer Batle: Pere Moll Triay
Caixer Casat: Andreu Triay Bosch
Caixera Fadrina: Maria Allès Sales
Caixer Capellà: Joan Bosco Martí Marques
Fabiolera: Adriana Moll Sales
Tens previst anar una estona a Ciutadella i gaudir de les Festes de Sant Joan? Oblide't del cotxe i ves tranquil amb el Jaleo Bus. Bon Sant Joan !
Del 7 al 25 de juliol. Surf, Kayak, Snorkel...Aquest estiu gaudeix amb el Casal de Joves !
El darrer dia per fer l'ingrés del pagament és el divendres 27 de juny.
Aquí trobareu:
- Llistat de les persones admeses i en reserva per formar el mercat
- Normes i funcionament del Mercat

* Dimarts 17 de juny es sortejaran els llocs de situació.
* Divendres 20 de juny es publicarà el resultat del sorteig i les tarifes a pagar en funció dels llocs assignats
Activitats per a tota sa família.
Ioga, Badminton, Bàsquet, Volley, paella popular i Boti boti.

Apunta't al Poli 971370430
Diumenge 25 de maig.

12:30 h a la Palmera. Piano, percussió, saxofon i trompeta

19:00 h al saló d'assaig situat a s'Escorxador. Vent metall, trompeta, clarinet i flauta.
L'Ajuntament felicita a David Russell per la seva pròxima investidura com "Doctor Honoris Causa" per part de la Universitat d'Arizona, a Tucson (Estats Units).
Trobareu la carta ínegra a continuació
Termini per presentar les inscripcions per formar part de la Qualcada per les Festes de Sant Cristòfol 2014, del 15 al 30 de maig. Període improrrogable.
Tens fotografies de la Constitució d'algun consistori de l'Ajuntament? De la caminata as Mercadal per celebrar la segregació des Migjorn? Del berenar popular? Alguna imatge que pensis pugui ser interessant ?
L'Ajuntament dins els actes emmarcats per celebrar el 25è Aniversari de la segregació des Migjorn i posterior creació d'Ajuntament propi té intenció de dur a terme una exposició per recordar aquells anys passats.
Pots entregar-les directament a les oficines de l'Ajuntament o bé mitjançant l'email ehuguet@ajmigjorngran.org
S'obre el termini per realitzar les prematrícules a l'Escola Municipal de Música pel pròxim curs 2014-2015
L'Assocaciío d'amics i amigues del poble Saharaui fa una crida a les famílies menorquines per acollir infants dels camps de refugiats saharauis durant els mesos d'estiu. Per a més informació, contacte amb el Fons Menorquí de Cooperació sensibilitazio@fonsmenorqui.org
S'obre el termini per a presentar les sol·licituds per formar part del Mercat del Dimarts as Migjorn 2014. El termini per presentar instàncies serà del 6 de maig al 3 de juny, ambdós inclosos.
Les instàncies i documentació es remetrà via email a: mercatmigjorn2014@gmail.com o personalment al Casal de joves (Carrer de s'Era, 34) de dimarts a dijous de 9:00 a 12:30 h. Telèfon 971379619
Dilluns 28 d'abril a les 13:30 h a la biblioteca Municipal s'efectuarà el sorteig públic dels membres que hauran de formar part de la Mesa Electoral de les Eleccions Europees Maig 2014.
El passat dilluns 31 de març la Banda Jove des Migjorn Gran va oferir un petit concert a un públic molt especial, van rebre la visita dels més petits del poble; els fillets i filletes de l'Escoleta Infantil Xibit.
Tots junts van poder compartir una estona de música i conèixer de primera mà alguns instruments, d'aquesta manera aquests fillets de poc més d'un any i dos es comencen a atracar a la música, que com tots sabeu as Migjorn la tenim molt arrelada.
  Plenari Extraordinari Urgent L'Ajuntament des Migjorn Gran i arrel de la denúncia interposada pel Grup Popular i apareguda en prensa els darrers dies, fa una crida al veïnat del poble.
Ahir es va repartir pels domicilis des Migjorn Gran la convocatòria del Ple Extraordinari Urgent que es durà a terme avui dijous, 27 de Març a les 19:00 hores. Amb aquest avís, l'Ajuntament preten que al Saló de Plens s'hi congregui el major número de vesins i vesines i que escoltin les informacions que es donaran envers els expedients motiu de la denúncia.
 
Divendres 21 de març s'ha duit a terme la signatura de la compra de l'edifici situat a la Plaça de l'Església, 3, edifici on s'hi ubica l'Ajuntament. Aquest edifici emblemàtic pel poble i conegut per molts com "ca ses monges" fins ara propietat del Bisbat passa a convertir-se amb edifici municipal.
Molts migjorners van anar-hi a escola, a catequesis i també a posar-se injeccions quan aquestes eren posades per les monges del poble.
Amb aquesta compra, l'Ajuntament contribueix a mantenir un immoble important per Es Migjorn Gran que es troba al bell mig del poble i aconsegueix també, coincidint amb el 25è aniversari de la constitució com a Ajuntament propi, fer-se amb una seu pròpia per l'Ajuntament.
Es Migjorn durà a terme un Campionat de Jocs de les diferents disciplines esportives que es competeixen en els Island Games.
El procés de selecció finalitza el 10 de maig i les competicions es duran a terme els dies 14 i 15 de juny.
Anime't !!
Aposte'm pel reciclatge ! Des de l'Ajuntament tornem a tenir a disposició de tots els interessats bosses pel reciclatge selectiu.
L'Ajuntament ha lliurat una capsa d'aquestes bosses a l'escola pública Francesc d'Albranca per tal que siguin repartides entre els alumnes a l'hora que sel's eduqui i expliqui la importància de reciclar correctament.
Tots els interessats en tenir-ne,passeu per les oficines municipals.
Recicle'm !!!
Els Serveis Socials de l'Ajuntament junt amb Sa Xaranga engeguen novament el Projecte Intergeneracional al Centre de Dia.
Es tracta d'un conjunt d'activitats on hi participaran diferents grups de l'Escola Francesc d'Albranca, Escola de Música, Casal de Joves i algunes associacions del poble on es preten transmetre els valors de l'envelliment actiu i de la solidaritat intergeneracional.
Continua l'hort comunitari des Migjorn Gran ara amb la col·laboració de Marc Moll a través del programa impulsat per la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca.
Tens PLAN per aquest cap de setmana? Consulta l'agenda on hi trobaràs gran varietat de propostes pels caps de setmana del mes de març.
Arriben els dies de color, de rialles, de transformar-se per uns moments amb pesonatges i fer riure... Pallassos, indis, princeses i supererois, homes amb perruques llargues i dones amb barbes i bigotis ... Es Carnaval !!!

No et perdis detall, consulta aquí el cartell on hi trobaràs els dies dels actes més importants. Anime't i a disfressar-se !!!
Diumenge 23 de febrer a les 12:00 h a La Palmera. Participen els alumnes d'instruments i els petits músics
Divendres 21 de febrer a les 21:00 h Taller de Relacions Personals
Dissabte 22 de febrer a les 20:30 h Taller de Guitarra
Programa d'actes diada de Sant Antoni
Aquest 2014, l'Ajuntament celebra el seu 25 aniversari. Des de l'Ajuntament s'ha creat un Logo com a commemoració d'aquests primers 25 anys. Així idò, al llarg d'aquest any 2014, tots els documents oficials aniran acompanyats del logo en qüestió.

Aquest 2014, l'Ajuntament celebra el seu 25 aniversari. Des de l'Ajuntament s'ha fet un Logo per aquests 25 anys, durant tot l'any 2014 els documents oficials aniran acompanyats del Logo en qüestió.
 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS