Noticies 

 
  L’Ajuntament d’Es Migjorn atorga una ajuda de 4.000 euros al Club Esportiu Migjorn El batle d'Es Migjorn Gran, Pere Moll, i el president del Club Esportiu Migjorn, José Martí, acompanyats del nou Regidor d'esports, Enric Berlinghieri, han signat un acord de col·laboració pel qual l'Ajuntament destinarà 4.000 euros a l'entitat per dur a terme les tasques de manteniment de la zona esportiva municipal on s'ubiquen el camp de futbol i l'antiga pista de bàsquet.

De la mateixa manera, el conveni estableix que l'entitat esportiva es farà càrrec de la cura de les instal·lacions relacionades amb la jardineria o la neteja de les zones exteriors.

L’acord autoritza al Club Esportiu a utilitzar totes les instal·lacions, tot i que l'Ajuntament podrà dur a terme actuacions que consideri adequades avisant a l''entitat amb un antelació suficient.

Així mateix, l'explotació del bar de la zona esportiva anirà a càrrec del club que, d'aquesta manera, disposarà d'una entrada regular d'ingressos.

El conveni també assenyala que el consistori serà l'encarregat d'organitzar els tradicionals balls de divendres i dissabte de les festes patronals de Sant Cristòfol de Ses Corregudes a l'antiga pista de bàsquet, pagant totes les despeses de la contractació dels conjunts musicals i de la infraestructura dels equips de tarimes, llums i so.

Per la seva part, l'entitat esportiva gestionarà l'entrada al recinte assumint les despeses de la contractació de les persones encarregades de la taquilla, així com de la neteja després de les dues revetlles.

D'una altra banda, l'Ajuntament autoritza al Club Esportiu a dur a terme activitats no esportives amb l'objectiu de recaptar fons pel seu finançament, sempre que obtengui la llicència municipal corresponent.
 
  L’Ajuntament des Migjorn destina 800 euros pel manteniment del Polígon Industrial lEl batle d’Es Migjorn Gran, Pere Moll, i el president de l’Associació del Polígon Industrial del municipi, Pere Gomila, han signat un acord de col·laboració pel qual l’Ajuntament destinarà 800 euros a l’entitat per dur a terme el manteniment de la zona de serveis.

“La voluntat del consistori és col·laborar en el manteniment de la zona industrial”, ha assenyalat Moll, qui ha destacat la intenció de l’Ajuntament de fer feina de manera coordinada amb l’Associació del Polígon Industrial des Migjorn.

Aquesta subvenció, que és compatible amb la concessió d’altres ajuts, compromet a l’entitat a sotmetre les actuacions de comprovació i control que pertoquin, així com a donar l’adequada publicitat del finançament dels programes, activitats, inversions o actuacions de qualsevol tipus que siguin objecte de l’ajuda.
 
  Endesa i la propietat del lloc d'Atalis arriben a un acord d'expropiació forçosa per les obres d'instal·lació de la 2a. linia elèctrica que abastirà Es Migjorn Gran L’elèctrica ja ha iniciat els treballs, que estaran enllestits abans de finals d’any

Endesa i la propietat de lloc d’Atalis han arribat a un acord d’expropiació forçosa urgent per ocupar part de la parcel·la per dur a terme les obres d’instal·lació d’una segona línia elèctrica per abastir al municipi d’Es Migjorn Gran.

Mentrestant, la companyia elèctrica ja ha iniciat els treballs després que el passat més de juliol el Consell Insular de Menorca atorgués la llicència d’obra. Segons les previsions de l’empresa, la instal·lació de la línia soterrada de mitja tensió que unirà el centre de distribució de Son Bou i el de la urbanització de Sant Tomàs estarà enllestida a finals d’any.

L’esperat projecte és una reivindicació dels veïns i propietaris de negocis d’Es Migjorn Gran, que veuran arribar el subministrament elèctric de dues zones i, per tant, hi haurà una alternativa que evitarà els continus talls de llum que fins ara afectaven el municipi.

“Aquesta obra és una demanda del nostre poble des de fa molts anys i, per això, l’inici dels treballs és una excel·lent notícia pels ciutadans d’Es Migjorn”, ha assenyalat el batle del municipi, Pere Moll, qui va posar-se en contacte amb Endesa en diferents ocasions durant l’any passat demanant a la companyia una solució als talls de subministrament elèctric que afectaven durant hores al poble.

La nova línia tindrà un cost aproximat de 350.000 euros i una longitud total de més de dos quilòmetres. El projecte ha sigut objecte de declaració d’interès general i les obres hauran de ser especialment curoses amb l’entorn ambiental i etnològic.
 
  Signatura del Conveni amb ACEM El batle de l’Ajuntament d’Es Migjorn, Pere Moll, i la presidenta de l’Associació de Comerciants del municipi, Margarita Camps, han signat un acord de col·laboració pel qual el consistori destinarà una ajuda de 6.000 euros pel desenvolupament de les activitats de l’entitat.

Gràcies a aquest conveni, els comerciants es comprometen a realitzar diverses activitats d’animació al nucli urbà del poble.

En concret, l’entitat s’encarregarà de dur a terme fires temporals de caràcter artesà, que inclouran actuacions culturals, artístiques i lúdiques, així com de la difusió d’aquestes.

D’una altra banda, l’associació portarà a terme la campanya de Nadal, assumits les despeses de decoració i animació i elaborant els fulletons i cartells.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol continuar impulsant l’activitat comercial al municipi i reconeix, una vegada més, el paper de l’Associació de Comerciants per assolir aquest objectiu.
 
  Signatura de Conveni amb l'Associació Cultural i Recreativa (ACR) El batle d’Es Migjorn Gran, Pere Moll, i la presidenta de l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) del poble, Àngela Triay, han signat un acord de col•laboració a través del qual l’Ajuntament es compromet a atorgar un ajut anual conjunt de 2.000 euros a l’entitat, així com al grup folklòric Aires d’Es Migjorn i a la Banda de Cornetes i Tambors.

En virtut d’aquest conveni, l’ARC s’encarregarà d’organitzar l’arribada dels Patges Reials, dels Reis d’Orient i dels jocs infantils del dissabte de Reis.

Així mateix, l’entitat cultural col•laborarà amb l’Ajuntament en l’organització d’exposicions cedint de manera gratuïta el seu local social.

Per altra part, el conveni estableix que l’Ajuntament i el grup folklòric Aires d’Es Migjorn treballaran conjuntament per la promoció dels balls folklòrics, creant una escola de ball al municipi.

A més, el grup durà a terme, com a mínim, dues actuacions a l’any, mentre que l’Ajuntament col•laborarà en les seves sortides fora del poble.

L’acord també compromet a la Banda de Cornetes i Tambors a dur a terme dues actuacions a l’any, incloent-hi necessàriament el dia 5 de gener, així com a estar obert a les incorporacions de les persones que s’hi vulguin afegir. De la mateixa manera, l’Ajuntament col•laborarà en les sortides de la banda fora del poble.
 
  Setmana europea de prevenció de residus Des del Consorci de Residus sòlids de Menorca, s'han programat una sèrie de visites a les deixalleries de Menorca així con un parell de tallers, serà del 18 al 25 de novembre, dins el marc de la Setmana europea de prevenció de residus
 
  Pla Director Sectorial de Gestió de Residus no perillosos a Menorca Us comunicam que al web del CIME s'ha publicat un enllaç sobre el Pla Director Sectorial de Gestió de Residus no perillosos a Menorca.
 
  Millores del Carrer Major amb els fons de l’impost turístic El projecte de peatonalitzacíó i millora de serveis del tram sud rebrà el cent per cent de finançament, quasi mig milió d’euros

L’Ajuntament d’Es Migjorn Gran executarà l’hivern 2018-2019 les esperades obres de millora del tram sud del Carrer Major, després de saber que el projecte, amb un cost total de 493.362,91 euros, serà finançat al cent per cent pels fons de la recaptació de l’Impost de Turisme Sostenible.

Les actuacions previstes van encaminades a solucionar les nombroses deficiències que arrossega l’artèria principal del municipi, que vertebra la trama viaria de tot el casc antic. El pla d’obra inclou millores imprescindibles com ara la reforma de la instal•lació de subministrament d’aigua potable i de recollida d’aigües residuals, així com la Implantació d’una nova xarxa de recollida de pluvials, actualment inexistent.

Per altra banda, es durà a terme la preinstalació de canalitzacions soterrades de baixa tensió, enllumenat públic y telefonia, pel futur soterrament del cablejat que actualment discorre per les façanes d’aquest tram de carrer, actuacions profundes pensant en les necessitats presents i futures.

Els treballs, que es desenvoluparan en el tram entre Sa Plaça i el Cap de la Vila, també preveu l’embelliment d’aquesta via y la seva peatonalització, amb la que s’aprofitarà per corregir els pendents i aconseguir un millor drenatge de la pluja.

El projecte permetrà resoldre problemes que afecten el dia a dia dels veïns, al medi ambient i a l’economia municipal, com les recurrents fuites d’aigua i l’embossament de la xarxa de clavegueram, que impliquen una gran despesa en un bé tan preuat com és l’aigua, o la presència de grans tolls d’aigua en els dies de pluja i les dificultats de mobilitat que comporta l’estretor de les voreres.

La peatonalització d’aquest carrer aportarà al poble un nou espai públic, d’interrelació social, on es fomentaran les activitats comercials i culturals que dinamitzin el poble i ses converteixin també en un nou atractiu turístic per a visitar el poble durant tot l’any.
 
  Matrícules Escola Municipal de Música curs 2017-2018 Horari: de 9:30 a 11:00 i de 19:00 a 20:30 h

Dilluns i dimarts (18 i 19 de setembre) es duran a terme les matrícules dels alumnes amb preinscripció feta
Dimecres 20 de setembre els alumnes sense preinscripció.
 
  Les obres per instal·lar el nou paviment al Poliesportiu ja han començat Les obres del nou paviment de la pista del Poliesportiu Municipal ja s'han iniciat i l’Ajuntament preveu que estiguin enllestides de cara al començament del proper curs esportiu, el 18 de setembre.

La Junta de Govern del passat dia 25 de juliol va aprovar per unanimitat encarregar els treballs a l’empresa Via Global Flooring, per un import de 54.167 euros (44.766 euros d’import net + 9.400 euros d’IVA).

Al tractar-se d’un contracte d’obra menor d’import net inferior a 50.000 euros, l’Ajuntament va sol•licitar pressupost a cinc empreses, de les quals només dues complien els requisits tècnics del projecte.

Per tot això, la Junta de Govern Local va concloure finalment adjudicar les obres a l’empresa Via Global Florring, que va presentar l’oferta més econòmica.

La instal•lació del nou paviment de la pista del poliesportiu s’inclou en el Pla Insular de Cooperació (PIC) del Consell Insular de Menorca i, per tant, l’obra està subvencionada per l’administració insular amb 44.494 euros.

Recordam que l’Ajuntament ja va invertir l’any passat 46.912 euros en les obres d’impermeabilització de la coberta del Poliesportiu Municipal amb l’objectiu de solucionar els problemes de filtracions de l’edifici.

El projecte va consistir en l’aplicació d’una membrana impermeabilitzant de Poliurea Pura 100% a sobre de la coberta existent per garantir el seu correcte funcionament.
 
  L'Escola d'Adults prepara el curs 2017-2018 Entra per descarregar-te la informació dels cursos que l'Escola d'Adults oferta per aquest pròxim curs 2017-2018 as Migjorn Gran.
Per a més informació i/o matrícules pots dirigir-te al Col·legi Públic Francesc d'Albranca els dilluns, dimarts i dijous de 19:00 h a 21:00 h i els Dimecres i Divendres a la Biblioteca de 10:30 h a 12:30 h
 
  Activitats Poliesportiu Curs 2017-2018 A partir de dilluns 4 de setembre i de 17:00 h a 21:30 h pots apuntar-te a l'activitat esportiva que més t'agradi !! Aquí tens el tríptic informatiu amb els horaris, activitats i quotes per aquest curs que començarà el pròxim 18 de setembre.
No dubtis en contactar amb el poliesportiu per resoltre qualsevol dubte o si vols tenir més informació: Telf 971370430 email: pcalafatponseti@gmail.com
 
  Gran Musicale Festival de música al carrer

11, 12 i 13 d'agost
 
  Programa Festes de Sant Cristòfol 2017 Aquí pots descarregar-te el programa en format PDF
 
  Tornen les rutes Francesc d'Albranca LLOC DE SORTIDA: Biblioteca pública des Migjorn Gran (Carrer Sant Cristòfol, 9)
PREU: visita gratuïta
DURADA: 1,30 hores

HORARIS: 19.30h: Els dimarts, 27 de juny; 4, 11, 18 i 25 de juliol; 8, 15, 22 i 29 agost;

18.30 h: Els dimarts 5 i 12 de setembre

LLOCS DE VISITA:
Biblioteca, casa de Francesc Camps, tanca de la Creu del Pujolet, cementiri, vinya des Metge Camps, CEIP Francesc d’Albranca i biblioteca.
 
  Signatura Conveni AMPA Dimecres 28 de juny, el Batle de l'Ajuntament des Migjorn, va signar un Conveni de col·laboració amb l'Associació De Mares i Pares d’alumnes del Col·legi públic Francesc d’Albranca i l’EScoleta Infantil Xibit. L'objectiu d'aquest Conveni és, per una part, donar suport econòmic (5.000 €) per tal que l’Associació pugui organitzar activitats extraescolars, complementàries i també pugui dur a terme l’escola d’estiu
 
  Una Auca conta la vida de Francesc d'Albranca Esteim a punt de tenir entre les nostres mans una auca dedicada a Francesc Camps i Mercadal, Francesc d’Albranca o el metge Camps, com també se’l coneixia as Migjorn Gran, que ens conta la seva vida.

Al llarg d’aquest darrer curs lectiu, els alumnes del CEIP Francesc d’Albranca han treballat uns projectes molt ben elaborats i encertats sobre la cultura popular i entorn la figura de qui dóna nom al centre educatiu.

D’entre els projectes destacam l’auca sobre Francesc d’Albranca que han elaborat els alumnes de tercer de primària: Pere Camps Careta, Tina Canchingre Flores, Skye Casalí Leadbeater, Marc Escaño Fernández, Diego Gutiérrez Arqués, Laia Mesquida Mira, Martí Moll Capó, Lluc Pons Ametller, David Pons Capó, Pau Serra Sierra i Lucas Zelfa Serra, guiats per la seva mestra Mónica Coll Pons.

Llavors, ara que esteim a punt d’encetar una nova temporada de la Ruta Francesc d’Albranca, consideram que és bon moment per editar i presentar l’auca perquè tothom, tant els alumnes del centre educatiu, com els migjorners i menorquins que assisteixin a la ruta coneguem un poc millor a aquest personatge cabdal per a la nostra cultura. L’auca és editada per l’Ajuntament des Migjorn Gran, el CEIP Francesc d’Albranca i el Centre d’Estudis Locals d’Alaior.

També, aprofitant el coneixement i l’interès dels alumnes pel seu poble i els homes i dones que l’han consolidat, els hem convidat a participar a la ruta i enguany seran ells els protagonistes de la Ruta Francesc d’Albranca.

Perquè no podíem deixar passar l’oportunitat de tenir entre nosaltres als millors coneixedors de la vida i obra d’aquest migjorner excepcional, que acompanyaran a les responsables de la visita Gloria Ventura Pons i Magdalena Pelegrí Moll.

Dit tot açò, els convidam el proper dimarts dia 27 de juny, a les 19 h, a la biblioteca pública des Migjorn Gran, on els fillets de 3r de primària ens presentaran aquesta nova auca que, estem segurs, farà les delícies de tots vostès. Seguidament, a les 19.30 h, s’iniciarà la Ruta Francesc d’Albranca.
 
  Programació cultural Juny i Juliol 2017 Entra i descarrega't la programació
 
  Concurs Portada programa de Festes Sant Cristòfol de Ses Corregudes 2017 T'agradaria veure la teva foto com a portada o contraportada del programa de Festes d'enguay ?? Participar és molt fàcil i enguany té premi !!
La foto guanyadora serà la portada del Programa de Festes d'aquest any i l'autor/autora serà premiat amb un sopar per a dues persones al Restaurant S'engolidor.
La foto finalista serà la contraportada del programa i l'autor/autora serà premiat amb un joc de taula del Camí de Cavalls.

Envia les teves fotografies, (format 29x21) relacionades amb les Festes de Sant Cristòfol de Ses Corregudes, (màxim 4) a les oficines de l’Ajuntament.
Tens dues opcions per a enviar-ho:

1)Presencialment a l’Ajuntament:
* Dipositant les fotos dins un sobre (A). A la part posterior de la fotografia s’ha de reflectir el nom de lema amb el qual es concursa. El mateix lema s’escriurà a l’exterior del sobre (A).
Dins un segon sobre (B) que també durà el lema, s’hi introduiran les dades personal del participant:
nom i llinatges, adreça i telèfon.

2)Telemàticament:
Entra a la pàgina web de l’Ajuntament: www.ajmigjorngran.org clica a l’apartat “Consultes online”, emplena totes les dades sol·licitades (a l’apartat tema escriu: “Portada i Contraportada programa de Festes 2016” i a la Descripció escriu el lema amb el que vols concursar ), no t’oblidis pujar les fotos !

Un jurat format pel Batle de l'Ajuntament, un membre de l’Associació Amics de l’art i un fotògraf professional, esculliran d’entre totes les fotos rebudes la que serà portada i contraportada al Programa de Festes.

El darrer dia per a rebre les fotografies és divendres 7 de juliol de 2017
 
  Mercat Dimarts as Migjorn 2017 L'Associació de comerciants des Migjorn informa que una vegada realitzat el sorteig per a l’adjudicació de la distribució de les parades del mercat de nit "Dimarts as Migjorn", es fan públiques les tarifes que ha de pagar cada artesà o venedor.
Les tarifes aplicades són en funció del carrer (o carrers) on s’ubicarà cada venedor al llarg del mercat.
El termini per fer al pagament finalitza el divendres 23 de juny. "
 
  Matrícules EI Xibit Curs 2017-2018 S'obre el termini per matricular els vostres fills i filles a l'Escoleta Infantil Xibit. El període per a formalitzar les matricules és del 22 al 30 de juny, segons els següent calendari:

de Dilluns a Divendres de 13:30 a 14:00 h
Dimarts de 15:00 a 17:00
Dimecres de 08:00 a 10:00
 
  Signatura del Conveni de col·laboració amb l'Associació d'arqueologia i patrimoni Dimecres 7 de juny, el Batle de l'Ajuntament des Migjorn, va signar un Conveni de col·laboració amb l'Associació d'Arqueologia i patrimoni. L'objectiu d'aquest Conveni és, per una part, donar suport econòmic (1.500 €) per l'excavació arqueològica de Sant Agustí Vell que dur a terme la mencionada Associació i per una altra, oferir al públic la possibilitat de visitar aquests treballs d'excavacions arqueològiques mitjançant visites guiades.
 
  Transmissió del Plenari Municipal Ordinari 25/05/2017 Degut a problemes tècnics la transmissió del Plenari previst no es podrà dur a terme.
Perdoneu les molèsties
 
  Inscripció per formar part de la Qualcada de Sant Cristòfol de Ses Corregudes 2017 Tots els interessats en formar part com a cavaller/a de la Qualcada de Sant Cristòfol de Ses Corregudes d'enguany, teniu fins el dimecres 31 de maig per formalitzar la vostra inscripció.
Podeu descarregar-la a n'aquest mateix enllaç. Una vegada degudament emplenada, l'heu de deixar a les oficines de l'Ajuntament. Darrer dia 31 de maig
 
  Procés d'admisió Escola Infantil Xibit Les sol·lcituds s'han de recollir a la mateixa Escoleta Infantil Xibit i s'han de lliurar el mateix Centre junt amb la fotocòpia del DNI dels pares i la fotocòpia del llibre de família

El 9 de juny surtiran les llistes provisionals d'admesos
Del 9 al 13 periode de reclamacions
16 de juny llistes definitives
Les matrícules es realizaran del 22 al 30 juny
 
  Enhorabona a la gimnàstica artística des Migjorn Gran i gràcies Irene El passat dissabte, 25 d’abril va tenir lloc el Campionat de Menorca en Edat Escolar a Ciutadella, després dels dos primers controls celebrats a Maó i as Migjorn Gran, i una altra vegada hem pogut gaudir totes i tots d’un esport tan complet i integrador, on tot i que la competició hi és present, esportistes, mares, pares, entrenadores i entrenadors donen un exemple de com ha de ser un esport en edat escolar.
Vam viure una festa d’esport, i per açò des de l’Ajuntament des Migjorn Gran volem donar l’enhorabona a totes les gimnastes i els gimnastes des Migjorn i de Menorca, i celebrar les 15 medalles que es van aconseguir per part de l’Escola de gimnàstica des Migjorn Gran.
Una forta abraçada als medallistes i un fort ànim als que en aquesta ocasió no han guanyat medalla, però també són guanyadors, i segur que en propers campionats tindran millor puntuació.
Aquest èxit de la gimnàstica és sense cap dubte un èxit dels entrenadors i entrenadores. La responsable d’aquest èxit és na Irene Camps, que fa anys ja que tutela els gimnastes des Migjornn. Na Irene, arrel d’una oferta de feina, s’ha hagut d’acomiadat dels seus fillets i filletes gimnastes i no ho ha pogut fer de millor manera que amb la gran victòria al Campionat menorquí.

Enhorabona a totes i totes, Endavant !! Moltes gràcies Irene pel teu esforç i il·lusió; al Poli i a la gimnàstica sempre hi seràs present.
 
  Enhorabona a Formatges Hijo de F Quintana Des de l´Ajuntament des Migjorn Gran volem donar l'enhorabona a Formatges Hijo de F. Quintana pel premi que han rebut al millor formatge curat d´Espanya, a l'edició 31 del Salón del Gourmet a Madrid (Fira Internacional d'Alimentació i Begudes de Qualitat). Feim extensiva aquesta felicitació al representant de l´empresa i President del Consell Regulador del Formatge Menorquí, el migjorner, J Bosco Triay Barber

És un orgull per tots els menorquins que dels sis formatges finalistes, de la categoria de formatges de vaca curats, cinc fossin formatges de les illes i més encara que el guanyador fos un formatge menorquí. Vagi idò, el nostre reconeixement davant aquest èxit, un resultat sens dubte, aconseguit gràcies a l’esforç, la constància i la dedicació dels productors de formatge de Menorca que el·laboren i promocionen un producte de qualitat.
Enhorabona a tots i us desitjam pogueu aconseguir molts més èxits que són el reconeixement a la bona feina.
 
  Dia del llibre Entra per veure les activitats programades pel Dia del Llibre (23 d'abril.- Sant Jordi)
 
  LA UOM ALS POBLES DE MENORCA La UOM (Universitat Oberta per Majors) torna a Es Migjorn Gran. Totes les conferències es duran a terme els dijous a les 20:!5 h a la Biblioteca Pública. Us podeu inscriure a l'Ajuntament o a la Biblioteca. Clicau per tenir més informació
 
  Liquidació del pressupost 2016 L’Ajuntament des Migjorn Gran ha tancat l'exercici 2016 amb molt bona nota. Al Ple ordinari celebrat dijous 30 de març es va donar compta de la liquidació del Pressupost de l'any passat.

El romanent de tresoreria per a despeses generals o romanents de lliure disposició ha estat de 1.962.272,52€. Hem recaptat 673.575,20 € més del que s’havia pressupostat.

El romanent de tresoreria per a despeses amb finançament afectat ha estat de 430.728,05€. Hem incorporat els 343.070,43€ del conveni amb Agrytursa per l'aprofitament de la parcel·la hotelera i s'ha vinculat al capítol 6 de despeses per poder aprovar i executar un projecte de millores als carrers del casc antic (Mirada del Toro, Sant Llorenç, Bernat Alzina, Sa Plaça, Sant Jaume, Nou i Es Carritxaret) Les millores consisteixen en fer una xarxa nova de recollida de pluvials, baratar les tuberies d'aigua potable, eliminar el cablejat (Endesa, telefònica, enllumenat públic) dels encreuaments dels carrers i asfaltar tots els carrers. La resta es destinarà als projectes ja aprovats dins l'any passat.

Afegir que el saldo als bancs en el moment de firmar el decret de la liquidació pressupostària de l'exercici 2016 (22-03-17) era de 2.363.860,46€.

Un altre projecte per executar amb el romanent de tresoreria per a despeses generals o romanent de lliure disposició (1.962.272,52€) és el de la peatonalització d'un tram del carrer Major, concretament el que va de Sa Plaça fins es Cap de la Vila.

Aquest projecte contempla baratar tots els serveis existents (xarxa de clavegueram, aigua potable) i afegir-ne de nous (xarxa de pluvials, gas natural, fibra òptica, etc)

Hem de destacar que l'asfaltat es baratarà per un adoquinat molt semblant al que hi ha als carrers peatonals del casc antic.
 
  Creació d'un borsa de netejadors/es i contractació d'un peó de manteniment A l'apartat taulell d'anuncis d'aquesta mateixa web hi trobareu les bases reguladores i tota la informació necessàries per a presentar-s'hi.

El darrer dia per a presentar sol·licituds per la borsa de netejadors/eres és dimecres 23 de març i per la plaça de peó de manteniment dilluns 27 de març.
 
  Un 8 de març per avançar en igualtat Clica per llegir la Declaració
 
  Carnaval 2017 No et perdis detall de la programació preparada per aquests Carnavals 2017
 
  Manifest pel Dia Internacional del Nen amb Càncer 15 de Febrer Dia Internacional del Nen amb càncer. Des d'ASPANOB ens han fet arribar aquest manifestet que volem compartir amb tots voltros.
 
  Torrada de Sant Antoni posposada La torrada i ball folklòric programat per dimarts 17 de gener, Festivitat de Sant Antoni, queda anul·lada degut a les previsions de mal temps. Quan el temps ho permeti es durà a terme la celebració. Us anirem informarem
Perdoneu les molèsties !
 
 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS